Hat Değerleri Airties YAPA

image

Hat değerlerim bu şekilde YAPA 708 metre mesafe gösteriyor TurkNet Online İşlem Merkezi’de, yine TurkNet Online İşlem Merkezi’de görünen tanımlı hız şu şekilde:

image

Bunda bir tuhaflık yok mu normalde upload downloaddan düşük olur.

Bir destek kaydı açın isterseniz. Profil tanımında bir problem olmuş olabilir.

2 Beğeni

Konu hakkında hızlıca bir destek kaydı oluşturun. Arkadaşlarım sizin hizmetinizi detaylı olarak inceleyerek yardımcı olacaklardır.

3 Beğeni

Yapa profilini hızlı yapmayı denedin mi?

Bu durumun profil ile alakalı olduğunu sanmıyorum @The_Bilal . En iyisi bir kayıt açarak durumu iletsinler. Detaylı kontrol edildikten sonra biz bir geri dönüş yaparız. Fikrin için teşekkürler :pray:

2 Beğeni

42329973 Numarasıyla destek kaydı oluşturdum baştan sonra kadar olan her şeyi belirttim. YAPA’ya ilk geçtiğimde 40’a 20 civarı alıyordum download oranında aşırı bir düşüş olduğunu da belirttim umarım bir çözüm bulunur. Anormalliğin yanında sık sık kopmalarda başladı.

O mesafeden çok daha yüksek hızlar alabilirsiniz. Umarım çözülür. :relaxed:

1 Beğeni

image

Anlık durum bu şekilde. sık sık kopmalar devam ediyor

image

Hocam kesintiler ve bu anormallik sorunu çözüldü an itibariyle 705 metre mesafeden 28 indirme 27 yükleme hızı alıyorum Bakır YAPA altyapıda bu değerler mesafeye göre normal mi?

Download hızının biraz daha fazla olmasi gerekiyor ama bakır kalitesinden veya iç tesisatdan kaynakli olabilir.

1 Beğeni

Biraz kontrol edeceğim ama şu hızlar da kullanımımla kıyaslayınca gayet yeterli. Sorun yaklaşık 1 haftada çözüldü fakat bu süreçte bilgi akışı gayet iyiydi bu da süreci tahammül edilebilir kıldı. Umarım Türknetin bu bilgi akış süreci devam eder. Aranarak sürekli bilgi verildi bu çok iyiydi.

1 Beğeni