Hat değeri nasıl?

Sizce paket yükseltmeli miyim? Hat değerlerim nasıl? Şuan Vae 16 mbit kullanıyorum 75 mbit e kadar altyapı var.

Merhaba, ADSL de mükemmel değerlerin, VDSL de ise büyük ihtimal sorun olmayacaktır. çünkü: Hattın da altyapısal bir problem yok. Paket yükseltebilirsin fakat VDSL’e geçerek. VDSL portunuz var ise geçiş istiyebilirsin.

1 Beğeni


@fndk
Sizin hattınız VDSL mi ADSL mi ?
35 Mbps isterseniz ise Özgür İletişim 35 paketine geçmek istiyorum yazarsınız.
+10 TL farkla Özgür İletişim Ekstra paketine geçirilmesini talep ediyorum.
Şeklinde yazarsanız yüksek pakete geçirilebiliyorsa geçişi yapılır.

1 Beğeni

Benim hattim Adsl. Paketlerde 35 ve 75 mbit var Vae olsugu icin ama hemen islemleri baslatsam mi baslatmasam mi kararsizim sinavlarim var eğer sadece port degisikligi süresinde net kesiliyor ise baslatacagim. @atagul98

Normalde çok kısa sürer değişiklik ama bölgenizdeki TT’ye göre değişir. Sınavlardan sonra yapın ama port kalır mı bilmem.

Yeni hat degerlerim nasil ? 35 mbit

@atagul98 @TworA

Gelisme: 20 dk sürdu geçiş tamamlandi mesajo geldi

2 Beğeni

Şu an geldi VDSL hizmetiniz… Siz isterseniz +10 TL verip 100 Mbps’lik hızlara ulaşabilirsiniz. Hattınızın durumu arka planda mükemmel :tada:

3 Beğeni

Bu durum, kimisi için haftalar alabiliyor. Neyse ki şanslısın. keyifli kullanımlar dilerim. Bu değerleri hemen herkes ile paylaşmayın! Maazallah, nazar değdirmeyin. :slight_smile:

2 Beğeni

aga hat değerlerin çok iyi bu hat değerleri ile 100 mbps kullanman daha iyi olur. vdsl e geçiş tamamlandığı için hız yükseltmek basit bi işlem. 100lük pakete geçtikten sonra speedtest.net ve nperf.com üzerinden hız testini bekliyorum. maşallah hattın güzel. modemin de gigabit portlu ise yada 100 mbps üstü port bağlantı hızı varsa çok rahat 100 mbps alırsın.

1 Beğeni

@hasanali max 75 mbit var vae de yapa da ne alırım bilmiyorum. Galiba yapa santral mesafesi 1100 mu 1200 m mi ne…Modem tplink archer vr 300. Acaba yapa da hizim ne olur

75 olmasına bakma sen tarifemi paketimi değiştir kısmından kayıt aç oradan 100 mbps paket istiyorum de. onlar 100 mbps açarlar sana. yapa için o mesafe çok vae de kal.

1 Beğeni

Abimde TurkNet kullaniyor hatti dondurdu o actisin bakalim yapa da kac alacak yoksa dedigin gibi yaparim reis eyvallah

1 Beğeni

Yapa degerlerini önceden goremiyor muyuz acaba yada tahmini :thinking::thinking:

:joy::joy: deneyeceğim mutlaka