Hat Değeri Hakkında

Şuanda TTNet kullanıyorum 2 ay sonra taahhüt bitecek ve TurkNet e geçmeyi düşünüyorum. Altyapı sorguladığımda 81 mbs kadar uygunluk çıkıyor şuanki hat değerlerime göre bu hızı alabilir miyim ?

Hat zayıflamanız 1 tık fazla ama şuan ki değerlere göre 81 mbps ile 85 mbps arası hız alabilirsiniz :slight_smile: Sizi de TurkNet’de görmek den mutluluk duyarız. Eğer TurkNet’li bir tanıdığınız yok ise geçiş sırasında OVF84NR56SBF bu kodu temsilci arkadaşa iletirseniz, ilk ay faturanızı zamanın da öder iseniz 2. ay ücretsiz kullanım sağlamış olursunuz.

1 Beğeni

Peki nasıl düzelteceğim bu hat zayıflamasını ?

Öncelikli olarak en basit işlem olan ek sayısını teke düşürmek ve bu ekleri boncuk klemens yak1 ile birleştirmek olacaktır.

Bunu şuan TTNet e mi bildiriceğim hat zayıflamam yüksek sorunu giderin diye ? Sanırım santrale 95m uzaklıktaymış bulumduğum konuma

Hayır iç tesisat problemi müşteriye ait’dir. Yani sizin yapmanız lazım. Yapılacak işlem gerçek den çok basit. Youtube’den bakabilirsiniz. Yani bu zayıflama da bile 81 mbps hız alıp sorun yaşamayan kişiler var. Öncelikle deneyebilirsiniz. Sorun yaratırsa bahsettiğim şeyleri yapabilirsiniz.

Anladım teşekkür ederim bilgileriniz için

1 Beğeni

Ne demek. Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Sağlıklı günler dilerim.

2 Beğeni

Prizden gelen dsl kablosunu değiştirmeden önce hat zayıflamam 17.6 - 8.5 tu. Değiştirince şuanki resimdeki değere düştü 14.6 - 7.3 olarak. Şimdi iç tesisattan mı kaynaklı oluyor o zaman ?

Anladım eğer bu hat değeri yetersiz ise turknetin Max verebileceği değeri alamamak olursa direk iç tesisatı değiştirmek olacak o zaman

Anladım teşekkür ederim.