Hangi modemi tavsiye edersiniz

Vdsl2 destekli modem lazım bna uygun fiyatlı antenli ne önerirsiniz

1 Beğeni

Merhaba @hgonul

Bütçeniz ne kadar? Modem önerisi verirken en büyük kriter gününüz şartlarında maalesef bütçe. Bununla ilgili bir limitiniz varsa ve evinizin büyüklüğünü de belirttir iseniz çeşitli öneriler sunabiliriz.

Ben önce bi Keenetic yazayım sonra @tsunami Onur gelir zaten😂

1 Beğeni

Harbiden çok güzel bir modemmiş şu Hero Dsl. Kopmalarin yaşandığı dönem iade etmiştim sorunlu diye.
Vallahi evlat acısı gibi koymuştu gidişi :joy:

Ben de Extra alacaktım da hiç umudum yok ama belki ileride gigafiber falan gelir,ben de interneti kablolu olarak kullandığım için o yüzden almıştım. Şu an için extra bile işimi görür yani

Keenetic in Telegram sayfasında gördüm. İkinci el ilanlarını. Denediniz mi hiç?

Memnunsan satma zaten tabi. Hero ya ihtiyacın yok gibi şu an

Bu konu altına yazan tüm forum arkadaşlarıma teşekkür ederim :muscle: Bilgi paylaştıkça çoğalır :pray:

1 Beğeni

Aç aç da gündem değişsin. Aldı bir zam muhabbeti gidiyor. @EFG Enes Bey e sivilce basacak sıkıntıdan az kaldı eminim :joy:

Bu konu gibi açılan ve içerisinde yardımlaşması bol olan örnekleri görünce o kadar mutlu oluyorum ki :slight_smile: Fiyat artışı konusu biraz gündemimizi haliyle değiştirdi tabii ama yapacak bir şey yok ne yazık ki :frowning:

Bu arada yüzüm gözüm hala sağlam. Sivilceler hala baş vermedi :rofl:

3 Beğeni

Valla her ne kadar İss değiştirsem de, her ne kadar çözüm sürecinde @EFG sizin haricinizde TurkNet çalışanları yardımcı olamasa da burayı seviyorum.

Bu arada destek kaydının açık kaldığı sürede benim kafa patates tarlasına döndü :joy:

1 Beğeni

TurkNet kullanıcısı olan, olmayan kimseyi ayrıt etmiyoruz. Herkes bizim için değerli… Günün sonunda tüm internet kullancıılarınız aktif olarak zaman geçireceği bir forum platformu olmak istiyoruz. Bu yolda ilerlemeye devam ediyoruz :slight_smile:

1 Beğeni

Bu güzel yorumunuz için size ayrı bir şekilde teşekkür ederim @ahmetmelih :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Yani tavsiye olarak tp-link öneriyorum daa hizmet olarak ne bileyim biraz korkuyorum alırsan ortadan mı kalırsın yani kafam karışık biliyorsun modemlerle ilgili sağlıklı bilgiler yok herkes kendini pay çıkarma işinde uzman modem şirketleri için dedim özellik bakarsan anten özelliklerine baktım ben düşük de gördüm yüksek de gördüm ben de karar veremiyorum değiştirsem mi

Bu Access Point, dsl modem değil.