Wifi 7 yolda ama sen bence biraz daha birikim yap
sıfır acılmadık paket keenetic hero dsl 17 kasım 2021 aldım.689,00 tl…pesın fıyata 9 taksıtli.
Var ya o zamanlar modem alma niyetim yoktu.
Kurun yükseleceğini tahmin edip Android Tv almıştım. Modeme ihtiyaç yoktu. 500 TL girdi
üste aldığım fiyatları yazdım
700 tl veririm satarsan şimdi
Keenetic ekstra dsl 550 TL’e aldım 6 ay önce
satmayı dusunsem 1000 tl dusunurum…-_-
cunku ust model bır modem alsam 2000 tl fıyatı
400e anlaşırız sayın moderatörüm :))
plaka takıldımı değeri %50 gider reis
plakasız kullanıyorum --bu marka 4 yıl garantısı vardır -4 kullandık ayrıca urunun servis eli degmedi --
Modemim tplink vr300
Wifi 7 çıktığında artık gigafiberi 30-35 kişiyle rahat rahat paylaşabiliriz hatta 40gigabyte veri aktarımı olanı çıkmış qualcomm’un
gelecek sene ilk wifi 7 router çıkar artık cess 2023 ey gidi
Arkadaşlar modemimi değiştirmek istiyorum ama 6ghz bandına geçiş yapmak istiyorum ona da 1 ama diyerek öyle 1 modem yok diyorum
Kur 20 yıldır hiç düşmedi. İyi günlerde kullanın.
Kurun düşmesini beklediğimden değil abi. O zor zaten.
Her yılsonunda büyük şirketler toplu dolar alımı yapar. Bundan dolayı kurun yükselmesi kaçınılmaz.
Tv yi alacaktım zaten de o dönem altyapı iyileştirme olacak muhabbeti yoktu. O yuzden modem aklıma bile gelmedi. Yoksa modemi de alırdım.
Bana Tt de çalışan çocuklar Ocak ayının ortasında falan söyleyince vdsl dolap takılacak diye ben de o zaman aldım. Eski modem biliyorsun sadece Adsl destekliydi. Bu yani
O zaman hayırlı olsun
TurkNet’e abone olduğumda normalde 299₺ olan Asus DSL-AC51’i 199₺’ye kredi kartına tek çekim vermişti, o sıralar kredi kartı kullanmıyordum hatta patrondan kart alıp öyle satın almıştım.
Halen sorunsuz kullanıyorum, 4 gün sonra tam 4. senemi dolduruyorum TurkNet ve modem için.
asus down olunca yazarım sayın değerli modum
Para vermeyipte modemi satan yoktur inşallah yeni alıpta
Yaklaşık 1 ay kadar önce sahibinden’ de ikinci el olarak Keenetic Hero DSL modemi 800TL ye satın aldım.