Halihazırda tt hattı varken gigabit talebi açabilirmiyim?

Merhaba mesela gigabit başvurum onaylaydı TurkNet ekibi geldi,halihazırda duran altyapı(tt) un yapısına nolucak? Turktelekom gerimi sokecek ?

Merhaba,

Bende sizin gibi yaptım. Halihazırda bulunan tt hattımı iptal etmeden gigafiber başvurusu yaptım. Şuan 2 internet kullanıyorum. Gigafiber kutusu farklı olduğu için TT altyapısında bir şey olmaz.

2 Beğeni

Merhaba tam aradığım müşteri tipi(iyi anlamda yanlış anlaşılmasın) cevap verdi teşekkürler bende başvuracağım ama mahallede 5 kişi anca oda belki TurkNet kullanıyor. Gigafiberin gelceğine inanmıyorum ama gelirse mutlu olurumda bide mütahit TurkNet ekibinden para talep etmesinden korkuyorum sırf bu yüzden kurulmazsa diye düşünüyorum biyandan neyse sözün kısası ben gelceğine pek inanmıyorum gelirsede harika olur. Bende sizin gibi talep oluşturcam gibi internet hız değerleriniz nasıl ve santral e uzaklığınızı belirtirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

GigaFiber’de sizden herhangi bir ücret talep edilmiyor.

2 Beğeni

Yanlış anladınız TurkNet değil ev sahibi,mütahit felan bazı ev sahipleri isteyebiliyor. Halihazırda yönetici cevap vermişken,gigafiber kutusu geldiği zaman(mesela) Türktelekom kutusunun yanınamı kuracaklar?

Evet onunla gelenin ilgisi yok. Kimse bir şey sökmez.

1 Beğeni

Teşekkürler bilgi için