Halihazırda abone için Gigafiber indirimi olur mu?

Merhabalar. Ben hali hazırda TurkNet abonesiyim. Çok uzun zamandır bölgeme Gigafiber gelmesini bekliyorum. Uzun uğraşlarım sonucu site yönetimi ile birlikte yürüttüğümüz başvuru sonunda olumlu oldu ve altyapı döşeniyor. Takribi 10 güne falan aktif olacak. Benim sorum ise şudur, halihazırda bir abone olarak ben bu altyapıya geçtiğimde 3 ay %50 indirim alabilecekmiyim?

Merhaba, @Rediron öncelikle TurkNet’i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. GigaFiber hızından yararlanacağınız için biz de sizin gibi çok mutluyuz. Mevcut abonelerimiz bu kampanyamızdan faydalanamıyor ancak farklı kampanyalarımızdan yararlanacağınızı belirtmek isteriz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz. GigaFiber hızında iyi günler dileriz.

Peki teşekkür ederim. Ama bu tür indirimleri mevcut aboneye de uygulamanız lazım. Sonuçta biz de ilk defa kullanıyoruz Gigafiber’i. Bu altyapının gelmesi için bizde talep attık, uğraştık (belediye ile ayrı, site ile ayrı), fiyata zamlar geldi, ha geldi ha gelecek diye TurkNet’te kaldık, parayı size kazandırdık. Bu tür bazı indirimleri kullanıcılara da yapmanız iyi olur, bu da bir öneri-tavsiye olsun.