H3601P V9.0 modem yazılım karmaşası?

1 haftadır gigafiber kullanıcısıyım. Yeni adresimde gigafiber olduğunu görünce hemen bağlatmıştım. E hız 1gbps olunca wifi6 modem şart oluyor tabi, neyse h3601p v9 modem ile kurulum yapıldı ama… sayın TurkNet mühendisleri siz şaka mısınız?
Modemin port ayarından tutun QoS ayarına kadar kısıtlanmış yazılım yükleyip kullanıcıya vermek hangi aklın ürünü?
Modemin teknik özelliklerinin yarısından fazlası neden kısıtlanmış olarak geliyor.
Bunu sizin kasıtlı yaptığınız aşikar keza yazılım sürümünün son ibaresi TN ile bitiyor.
Modem wifi6 olmasına rağmen hızı kaldıramadığı için +180ms bufferbloat yiyorum.
QoS ayarı yapabileceğim ayar bile kısıtlanmış.
Çok rica ediyorum root şifresini tarafıma iletin veya gerçekten düzgün bir modem ulaştırın bana.

Mn: 3978734
Dn: 76853297

Merhaba, kaydınızla ilgili ekiplerimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçerek yardımcı olacaklar :pray:

aynı mesele ile ilgili konuşmak istedim ama iş uzar modemi alır götürürler bide 2 hafta internetsiz onla uğraşırım diye yapmadım. son durumu paylaşırsanız çok iyi olur.

Normalde bu modelde 940-940 şeklinde kullananlar var.Hatta benim oyun arkadaşımın adresinde de gigafiber altyapısı var ve aynı cihazı kullanıyor 900 download aldığını söylemişti.Aynı lobide kendisi 5 ms alıyordu.

Size verilen cihaz sorunludur belki.Hatta başkasına wifi 5 modem verilmişti elimizde bu var diye siz yine şükredin😅

En iyisi kendi routerınızı alıp kullanmak tabi baktınız çok sorun oluyor.

Birkaç gündür randevu saatinden dolayı yaşanan aksaklıklar sonra bu gün router değişimi yapıldı.

Wifi 6 destekli ama özelliklerinin yarısı TurkNet tarafından kapatılmış router götürüldü, yerine Wifi 5 destekli Vmg8623-T50B takıldı. Eskiden 907 gördüğüm hız şu an yeni modem yüzünden 440.

Özellikle de sormuştum yani takılacak router wifi 6 destekli olacak mı ona göre gidip kendim alacağım uğraşmayalım dedim….

Tahmin ettiğim gibi olmuş.O arkadaşa da bu modemi vermişlerdi.En iyisi kendi routerınızı alıp kullanın hocam.Zaten mis gibi gigafiberiniz var.Kendi alacağınız üst seviye router ile de canavar gibi kullanırsınız.

Maalesef o şekilde yaptım, böyle müşteri temsilcileri wifi 6 göndereceğiz diyip ac destekli 400mbps geçmeyen router gönderip insanı ahmak yerine koyuyorlar ona sinirleniyorum.