H298A V9 V9.0.0P3_TTN_210811 ipv6 yardım

H298A V9 V9.0.0P3_TTN_210811 model modem kullanıyorum ve root etmeyi kubuntu sayesinde başardım. Fakat bütün ayarları yaptığım halde ipv6 olmadı. Yardımcı olablirmisinz acaba ?

Root konusu burada;

Bende de rootlu bir şekilde bu modemi kullanıyorum. Bugün bu mesaj geldi:

İl dışında olduğum için deneyemiyorum çalışıp çalışmadığını.

Büyük ihtimalle böyle bir hatayla karşılaşırım bende: IPv6 sorun - BLackOwL tarafından #7

1 Beğeni

Bir gelişme olursa lütfen benim de haberim olsun benim de aynı modemin var ip v6 çalıştırmıyor bilgisayarsız root atılsa ne güzel olurdu pc yok o yüzden dedim

Arkadaşlar TurkNet bana ipv6 tanımladı. Fakat h298a modemde rootlu olmasına rağmen hiçbir şekilde çalıştıramadım. Asus dsl56u modemim vardı onu taktım ve ipv6 ayarlarını yaptım. Şuan çalışıyo hiçbir skntı yok.

1 Beğeni

Şunu da unutmamak lazım. İpv6 ile her siteye her oyuna çıkış yapamıyoruz. Tam anlamıyla daha oturmamış bir sistem. Google , Youtube gibi genel kitleye sahip sitelere çıkış yapabiliyoruz şuanda. Sakın denerken ağ bağlantılarından ipv4ünüzü kapatmayın :smiley: Sonra benim gibi acaba çalışmıyo mu diye düşünmeyin :smiley:

İstese de istemese de her servis, site,sayfa,forum seve seve IPv6’ya geçecek. Bizim de kullanıcılar olarak önceden yerimizi almamız güzel bir şey bence🙂

1 Beğeni