GTA 6'da Saç ve Sakallar Sürekli Olarak Uzayacak!

Rockstar Games tarafından geliştirilen ve oyunculara sunulacak olan Grand Theft Auto serisinin yeni oyunu GTA 6 sektörün standartlarını belirleyecek bir yapım olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda oyun hakkında sürekli olarak yeni detaylar ortaya çıkıyor ve şimdi ise oyunda dinamik olarak saç ve sakalların uzayacağını öğreniyoruz.

Oyunda kuaföre gidip saç ve sakalları toparlatabileceğiz Geçtiğimiz süreçte GTA 5’ten daha büyük bir haritaya, daha gerçekçi su dinamiğine, sörf mekaniğine ve daha fazla özelliğe sahip olacağını bildiğimiz GTA 6’da saç ve sakalların dinamik olarak uzayacak. Saçı ve sakalı toparlatmak için de kuaföre doğru yol alabileceğiz. Bu tarz mekanikler ilk olarak karşımıza çıkmıyor yine Rockstar tarafından oyunculara sunulan RDR 2 oyununda da bu özellik yer alıyor.

Şu ana kadar ortaya çıkan bilgiler çeşitli sızıntılar aracılığıyla karşımıza çıkıyor yani net olarak oyunda olacağını söyleyemiyoruz. Ancak bu tarz sızıntıların (en azından mantık çerçevesinde olanları) genel anlamda doğru çıktığını biliyor ve biz de bu mekaniklerin oyunda yer alacağını varsayabiliyoruz.Öte yandan geldiğimiz noktada oyunun çıkış tarihi hala tahmin edilmeye devam ediliyor. Geçtiğimiz süreçte Take-Two, 2026 mali yılında yukarı yönlü ivmesini sürdürmeyi planladığını açıkladı. Bu durum göz önüne alındığında Grand Theft Auto VI’yı 2024/2025 yılları arasında çıkış yapmasını bekleyebiliriz

Bu kadar uğraşın sonucunda çok güzel bir şey ortaya çıkacak gibime geliyor. Bakalım bi 10 sene oynayacağız nasıl olsa :smile: