GPONdaki Los Işığı Kırmızıya Döndü

Merhabalar, dün akşam saatlerinde aktivasyon işlemlerim tamamlandı, saha ekipleri gelip kurulumu tamamladılar. 1-2 saatlik bir kullanım sağladık fakat 1-2 saatin sonunda GPON üzerindeki LOS ışığı kırmızı yanmaya başladı ve buna bağlı olarakta modem üzerindeki internet ışığı kırmızı yanmaya başladı. Şu an internete bağlanamıyorum maalesef. Gece saatlerinde ancak destek talebi oluşturabildim. 56033654 destek kayıt numaram. Ve arkadaş home office olarak çalışıyor bundan kaynaklı olarakta bir aciliyetim mevcut. Yardımcı olabilir misiniz işlemi hızlandırarak. Gün içerisinde saha ekipleri gelebilirse adrese çok sevinirim. :slight_smile:

Selamlar @berkaysimseek, foruma hoş geldiniz :raised_hand: Arıza için ekipler mümkün olan en kısa sürede adresi ziyaret edecek ve sorunu giderecek. İşlemleri hızlandırabilmek adına kaydı takip ediyor olacağım :heart_hands:

Merhabalar sevgili TurkNet ekibi, eğer hızlandırabilirsek dediğim gibi gün içerisinde gelebilirlerse saha ekipleri çok memnun olurum açıkcası. Hizmetinizden/kalitenizden herhangi bir şüphe duymuyorum zaten. Yıllardır kullandığım bir firmasınız. Bugünde şu arızamı giderebilirseniz eğer çok çok daha mutlu olurum. Malum devir internet devri, her şeyde gerekli :slight_smile:

1 Beğeni

Siz mükemmel bir ekipsiniz. Yıllardır kullandığıma asla pişman etmeyen bir ekipsiniz. Teşekkür ederim. Sorunum çözüldü. Ellerinize kollarınıza sağlık :pray:t2::heart::pray:t2:

Keyifli günler ve kullanımlar dilerim. :heart:

1 Beğeni

3 saat sonunda konu otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.

Değerli yorumlarınız için teşekkürler, keyifli kullanımlar :innocent: