Gpon cihazı duvara yapıştırılmış

Merhabalar bugün fiber altyapıya geçiş için eve gelinmiş ben evde yoktum, gelen arkadaş gpon cihazını duvara silikon ile yapıştırmış. Anneme Neden böyle yapıldığını sorduğumda gelen arkadaş diğer evlere de böyle yaptıklarını söylemiş.

Benim sorularım şunlar;
1-Cihazın duvara yapıştırlıması sağlıklı mı sonuçta arkada hava kanalları var bu kanallar engellenmiş olmuyor mu?
2-Yarın bir gün TurkNet ten ayrılmak istediğimde cihazları teslim etmem gerekecek o zaman ben silikonu sökerken cihaza zarar verebilirim ve cihazın arkasında illa ki silikon kalıntıları olacak o zaman teslim alan kişi tarafından bir sorun çıkarılır mı?

Şimdiden teşekkürler.

Bu şekilde duvara yapıştırılmış

Benim de gpon cihazı duvara silikonlu şekilde yapıştırılmış durumda. Ekip geldiğinde evde değildim ve modem değişimi için gelen ekibe sorduğum da masa gibi yerler modemin yanı gibi yerler de çarparlar oynatırlar diye böyle bir çözüm bulmuşlar. :slight_smile:

Ekstaradan bu konuyu da sordum kendi açımdan herhangi bir mesuliyet kabul etmiyorum onlar da biz taktık biz çıkartırız herhangi bir problem olacağını zannetmiyorum dediler.

2 Beğeni

Merhaba @fthkck,

1- Sizin için bu durum herhangi bir handikap oluşturmaz. Silikon nedeniyle bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Olur ki ilerleyen zamanlarda sorun yaşarsanız durumu bize iletmeniz yeterli olacaktır. Hızlıca aksiyonlarımızı alarak size yardımcı oluruz.

2- Bu durum size bir sorun çıkartmaz. Sizin gibi silikon ile duvara tutturulan birden fazla cihaz vardır. İçiniz rahat olsun.

2 Beğeni

Temiz işçilik, güzel görüntü :hugs:

2 Beğeni

Kesinlikle size çok katılıyorum. Hem çirkin görüntüyü önlemek açısından hem de kablo hasarını en minimum seviyelere indirmek için çok gerekli…

2 Beğeni

Fiber gelirse kablo hasarını aza indirmek için daha güzel bir yöntem var. Priz sonlandırma yapabilirler, bozulma olursa kabloda daire gelen kabloyu tekrar çekmek yerine prizdeki kablo pimini çekip kabloyu değiştirirler daire içi istediğiniz yere kablo çekerler hem müşteride uçları yapılı şekilde dışardan kendi alıp değiştire bilir.

1 Beğeni