Merhaba. İntenetim var diğer sitelere erişim saglayabiliyorum ama Google ve diğer Google servislerine (örneğin YouTube yada Play Store, Gmail) bağlanmıyor. DNS adresi değiştirdim yine aynı. Otomatiğe aldım yine aynı. Modemi kapatıp açtım yine aynı. Bu siteye sorunsuz giriyorum ama Google ile isim oldugunda mobil veri açmak zorunda kaliyorum. Sorun devam ediyor. Sebebi ne olabilir? Destek kaydı 46055604
Sorun baglantilarinizda degil google sunucularinda farkli arama motpruyla denerseniz giriyor ama google youtube hepsi sikintili bildigim kadariyla TurkNet ve comnette bu sekilde tt de problem yok
diger iss ler hakkinda bilgim yok kisa zamanda duzelecegini umuyoruz
Aynı sorunu siz de mi yasiyorsunuz? Genel bir sorun mu bu? Benim yapmam gereken bir şey yok o zaman?
Yapmaniz gereken bir sey yok aynen ben comnet e gecmistim daha yeni ama ayni sorun var bend de
Teşekkürler. Bekleyelim o zaman
Bu arada farkli arama motorlarinda sorun yok ihtiyaciniz olursa google harici diger arama motorlarini kullanabilirsiniz
Şuan herhangi bir sorun yok gibi, dün geceden beri Google Drive upload yapıyoruz herhangi bir sorun yok, yükleme devam ediyor ve download yapılabiliyor.
Maalesef bende bağlantı yok. Android telefonum wifi baglaninca internet yok hatası veriyor. Çünkü bağlantı olup olmadığını Google’a bağlanarak kontrol ediyor ama bu mesajı yazabiliyorum. YouTube Gmail Google vs hicbiri yok şuan.
Çok enteresan, DNS kullanıyor musunuz? Modem veya cihaz özelinde?
Önceden cloudflare DNS vardı. Onu otomatik ayara çektim ama sorun hala devam ediyor.
Dns’i kaldırıp tekrar deneyin, kullandığınız DNS üzerinden erişimde sorun oluyor olabilir veya cache sorunu da olabilir, hiç kullanmadığınız bir tarayıcı üzerinden mümkünse gizli sekme ile bağlanmayı dener misiniz?
Aynı sorunu gece 3 den beri bende yaşıyorum google servislerine hiç bir şekilde bağlanmıyor vpn ile girebiliyorum yada mobilden.
Dns’yi kaldırdım zaten. Şuan turknetten otomatik çekiyor. Tarayıcı ile sorun olduğunu zannetmiyorum. YouTube ve Gmail uygulamalari da çalışmıyor.
Enteresan, biz de sorun yok birkaç arkadaşa da sordum onlarda da herhangi bir erişim sorunu yok.
Siz hangi şehirdesiniz? Az önce bir kişiyle daha görüştüm onda da aynı sorun var ve ikimiz de konyadayiz.
hosts dosyasını kontrol edin
Bu dosya nerede? Bilgisayarda mı modemde mi?
Aynen duzeldi .
20 karakter
Merhabalar, Google servisleri özelinde kısa süreli bir çalışma olmuştu, şu anda erişiminizde bir sorun olmamalı…