GM 6 Cep Telefonum Hangi Hattı Kullanırsam Kullanayım Çekmiyor (Servis Yok Sorunu)

İnternette tarif edilen hangi tarifi yaptıysam işe yaramadı. Telefonumda geçmişte bimcell, geçtiğimiz hafta da geçiş yaptığım vodafone olmak üzere çekim sıkıntısı devam ediyor. Mobil veriyi açtığımda fotoğraftaki gibi ya hiç işaret çıkmıyor ya da çarpı işareti ile bağlanmamış oluyor. Format attım, fabrika ayarlarına geri döndürdüm, mobil ağlar ayarlarından birkaç değişiklik yaptım ama hala aynı.

Mobil veri dışında aramalarda da durum bir düzeliyor bir bozuluyor. Bazen arayan ulaşıp ben de ulaşabiliyorken, çoğu zaman çekiyor gözükmesine rağmen ne aradığımda ulaşabiliyorum ne de ulaşılabiliyorum. Bu konu hakkında daha önceden başına gelmiş olup da çözümünü bilen ya da teknik servis uzmanı olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.


Hizmet aldığınız operatör ile iletişime geçip hattınızın resetlenmesini talep edin.

Sim kartımın bayiisine gittim. Karta güncelleme yaptılar ama değişen bir şey olmadı. Müşteri hizmetlerinin de elinden bir şey gelmeyince sıkıntının telefondan olduğunu düşünerek teknik servise tamire bıraktım. Geçtiğimiz akşam gidip aldım, şebeke parçası varmış onu değiştirip sorunu çözdüler. Konu kilit.