Gigafibere nasıl geçiş yapabilirim?

Merhabalar,
Yaklaşık bir iki hafta önce TurkNet bina içine kablo çekti dün de kutu koyuldu. Aboneliğimi vdslden fibere geçirmek için TurkNet mi beni arayacak? Çünkü altyapı durumuna baktığımda fiber daha aktifleşmemiş görünüyor.

TurkNet Fiber Müşteri Destek Hattı: 0(850) 288 10 10 (Şebeke içi ücretsiz)

Aramanıza tavsiye ediyorum. İlk süreçte bende aramıştım randevu şeklinde ilerlemiştik.

Hayırlı olsun size şimdiden.

Hocam öncelikle teşekkür ederim. Sanırım fiber hattı aktifleşmediği için abonelik başlatamıyorlar şu an. Fiber destek hattı numarasını da aradım bugün ama onlar da başka bir numaraya yönlendirdi. Galiba fiber altyapının aktifleştiği bilgisi sisteme düşmesi gerekiyor.

@EFG Bir kontrol ederse çok iyi olur bence.

Fiber destek hattını da aradım onlar da hızlı işlem hattına yönlendirdiler. Yeni abonelik üzerinden mi mevcut abonelik üzerinden mi işlem yapmam gerekiyor hiçbir fikrim yok. Aradığım numaralar sürekli başka yerlere yönlendiriyor beni, bir türlü doğru merciye ulaşamadım maalesef.

Merhaba, yeni abonelik üzerinden geçiş yapabilirsiniz ve işleminizi “yeni abonelik geçişi” kısmından bildirin talebinizi.

Tamamdır teşekkür ederim.

Rica eder, iyi akşamlar dilerim. :night_with_stars:

Samet bey mevki olarak nerede oturuyorsunuz mümkünse sokak ismi paylaşabilirmisiniz ?

İstanbul Bahçelievler Zafer Mahallesi proje kapsamındaymış ben de burada ikamet ediyorum

evet bende zafer mahallesinde oturuyorum kablolar çekildi ama bağlantı sağlanmadı sokakta kablolara bakarak keyif alıyorum adeta :smiley:

Yavaş yavaş geliyor hocam size de en geç 1 ay içinde gelir herhalde ben de aktif olmasını bekliyorum, sabretmek lazım şu süreçte aktifleşince geçersiniz siz de. Hayırlı olsun

hadi hayırlısı diyelim sabırsızlıkla bekliyoruz :smiley:

Geçenlerde benim adreste gigafiber altyapısı aktifleşti. mevcut vdsl TurkNet kullanıcısıydım. salı günü donanımHaber de TurknetDestek yazım adamlar bugün gelip gigafibere dönüşümü sağladılar. yani demem o ki iptal edip te tekrardan yeni abonelik açıp 1 hafta internetsiz kalmayın.

2 Beğeni

Donanımhaberde SMS onayı yapamadım hocam onu halledince pm atıcam TurknetDestek’e. Teşekkür ederim bilgilendirme için.