Gigafiber'e Kavuşmam Üzerine

Merhabalar,

Oturduğum binaya drop kablo bırakılmasının akabinde geçen 4 aylık heyecanlı sürecin sonunda ben de dün itibariyle Gigafiber’e kavuştum. Bu konuda iletişim sağlayan bütün forum üyelerine ve süreç boyunca canla başla kullanıcılara yardımcı olmaya çalışan @alperenatici 'ya çok çok teşekkür ederim.

Soyismini bilmediğim, kurulumu gerçekleştiren Oğuzhan isimli arkadaş da işini büyük bir titizlikle yaptı, belirtmeden geçmiş olmayayım. İlgisinden ve özeninden büyük memnuniyet duydum. Ona da buradan ayrıca teşekkürler.

3427361232031238-YzeyCPRt

Beklemede olan bütün arkadaşların tez zamanda bu hızlara kavuşması dileğiyle,

İyi forumlar.

3 Beğeni

Mutluluktan şu şekil takılıyorum;

Break It Down Lets Go GIF by NBA

2 Beğeni

Vay be çok güzel

1 Beğeni

Güzel haber, hayırlı olsun. Ont cihazı hangi marka takıldı?

1 Beğeni

ZTE yada ZYXEL

1 Beğeni

@ErdalKaya nin sundugu seceneklerde oldugu gibi, ZTE

Adınıza sevindim, :hugs: İyi günlerde kullanın hizmetinizi :pray:

1 Beğeni

Şu forumda en uzun süredir bekleyen benim galiba 18 ayı geçti. Çok az kaldı ama bu defa da geçiş süreci uzamaz inşallah. TurkNet’li olmamın tek dezavantajı o olacak sanırım. Aktif olunca da beklemem gerekecek. Aslında iptal edip yeniden başvuru da yapabilirdim ama iki kişi kodumu kullandı ve iyi bir indirim aldım. Onun yanması ve 300 lira da kurulum bedeli derken çok fark oluşuyor :thinking:.
Tabi abonelik kapatıp yeniden açınca başka abonelik olacağı için indirim haklarım da yanar diye düşünüyorum. Yoksa geldiği gibi kapatıp gigaya başvuru yapabilirdim. :expressionless:

2 Beğeni