GigaFiber'den Yararlanabilir Miyim?

Merhabalar, aktif TurkNet kullanıcısıyım. Sorunlu bir aboneliğim bulunmakta fakat şunu öğrenmek istiyorum bulunduğum yerde Turk Telekom Fiber Altyapı imkanı sunuyor. TurkNet GigaFiber’dan yararlanabilir miyim? Sitede baktığımda "Adresinizde TurkNet internet hizmetleri için gerekli altyapı bulunmamaktadır. Bu sebeple adresinizde internet hizmeti veremiyor ve başvurunuzu alamıyoruz.
" bu yazıyor.

TurkNet GigaFiber 'den yararlanabilmeniz için TurkNet tarafından bölgenize Fiber Altyapı yatırımı yapılması gerekmektedir.Yerleşik Operatör tarafından yapılan Fiber Altyapı üzerinden Özgür İletişim Fiber paketini kullanarak internet hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Yatırımın olup olmadığını nerden görüntüleyebilirim? CİMER’e bilgi edinme kanunu kapsamında talep başvurusu açsam dönüş gelir mi?

Yatırım olup olmadığını şu anda görüntüleyemezsiniz.Cimer’den geri dönüş hakkında bilgim yok maalesef.Siz TurkNet İnternet Altyapı Sorgulama bu adresten belirli aralıklar ile sorgulama yapabilirsiniz ekranda GigaFiber yazısını görürseniz bölgenize yatırım yapılıyor demektir.

Turk Telekom’u aradım fakat dedikleri bölgenizde altyapı çalışması var maks 24 ay süreç veriyoruz bu sürede ne kadar hız alacağınızı göremezsiniz veya Turk Telekom abonesi olmak isterseniz olamazsınız diğer sağlayıcılar da hızınız hakkında bilgi veremezler dedi sizce ne kadar sürer bu sorun?

Bu süre hakkında birşey söyleyemem fakat detaylı bilgi almak bağlı olduğunuz Türk Telekom Müdürlüğü ile iletişime geçmenizi öneririm.Bölgeniz altyapı çalışması süresince abone alımına kapatılmış olabilir.

1 Beğeni