Merhabalar dün kurulumu gerçekleşen gigafiber internetim için sormak istediğim bir kaç soru olacak.
Gigafiber hizmetinizde verdiğiniz modem: Zyxel VMG3625-T50B wifi 5 teknolojisine sahip,
Veri Hızı (5 GHz):867 Mbps
Arkadaşım da gigafiber hizmeti satın aldı ona getirilen modem ise ZTE H3601P Wi-Fi 6
5 GHz: 2402 Mbps
teknik özelliklerine sahip yani bana getirdiğiniz modem den daha üstün ve onun modemi sıfır bana verilen ise önceden kullanılan yenilenmiş modemler. bölge bölge farklı modemler mi kullanılıyor ?
Selam @tgykya, modemler stok durumuna ve bölgeye göre farklılık gösterebiliyor. Dönemsel olarak mevcutta olan modemler abonelere tahsis ediliyor. GigaFiber’de vaat edilen en düşük ortalama hız 600 mbps olduğundan iki modemde de performans anlamında sorun yaşanmayacaktır.
Doğrudur vaad edilen hızı alıyorum şuan ama wifi 6 olan bir modem varken şahsen onun verilmesini isterdim oluyorsa. tarafıma getirlen modemin aynısı bende de vardı onu kullansam sizin verdiğinize iade etsem olur mu farklı bir modem kullanabiliyor muyuz kısıtlama varmı böyle bir durumda ? sizinkinin yazılımı farklımı içindeki daha stabil olma durumu oluyor mu ?