Gigafiberde Kullanabileceğim Wifi Adaptör

Merhaba arkadaşlar,

Lenovo laptop kullanıyorum. Biri kartını değiştirmek istedim. Ama bu konuda herhangi bir destek alamadım. Bende wi-fi adaptör almak istiyorum. Asus USB-AC58, TP-Link Archer T3U ve T3U plus arasında kaldım. Ne önerirsiniz?

Merhaba altta size verdiğim cevap var denediniz mi?

Intel Dual Band Ac 5Ghz 7260Hmw Wifi Bluetooth 4 0 PCIe Half Fiyatları ve Özellikleri

usb adaptör alacaksanız ax destekli bir model seçin.

1 Beğeni

Bunu alın nasıl değiştirileceğini gösteririz. Harici şeyler takmak zorunda kalmazsınız.

Hocam bunu satan kişiye sordum. Fakat uyumsuz dedi. Lenovoya sordum. 5 yıl ve üzeri bilgisayar için ücretli ve ücretsiz destek vermiyorlar… Bende USB arıyorum

Bende gigafibere geçtikten sonra lenovo cihazım için Comfast 5ghz usb almıştım. Memnunum şuan için kesinti felan yaşamıyorum ama en fazla 300mbps hıza ulaşabildim.

Yalnız hocam ürün özelliklerinde uyumlu değil diye yaziyor

Merhaba ax satndardı malesef eski nesil işlemcilerle çalışmamakta (chipset ile alakalı). Büyük olasılıkla 3. nesil bir işlemciye sahip ac çalışır fakat ax çalışmaz bildiğim kadarı ile. Hatta ax usb adaptördende şüphe edilebilir. Alırken sormanız gerekli.

Lenovo G500 var bende…

3.nesil işlemci var bilgisayarda. Ben y580 e bahsettiğim kartı taktım çalıştı ve hala çalışıyor. Antenleri dualband olmadığından 5ghz çekimi dualband antene sahip bilgisayarlardan daha zayıf oluyor ama 677mbps altına inmiyor. Transfer hızı 400mbps bazen 500mbps lerde. Bir diğer konu format atınca uygunsuz donanım hatası alacaksınız. Format atarken bu kartı çıkartıp format atıp kartı formattan sonra takmanız gerekecek.

Deco veya prize takılan cihazlara bakıla bilir. PC’nin yanında prize bağlar PC’yi cihaza kablo ile bağlana bilir. Cihaz ac veya ax olarak bağlanır.

Anladım hocam… Yani USB de işte Asus USB-AC58 ve TP link Archer T3U modelini buldum 300 TL gibi bir fiyata… Ne yapsam bilemedim

Paranı boşa harcıyacaksan devam et. Yoksa o dediğim wifi kartını al pcne onu tak kablosuz giga hızlara ulaşırsın… En yakın pc tamircisine git wifi kartı cinsini öğren. Vida yerleri genel olarak değişik olur. Soketi hep aynı sızın laptopta bluetoothda var o yüzden bu verdiğim linkteki kart laptopa olacaktır. Uyumsuz olacağı lafına gelirsek ufak tefek uyumsuzluk olur ama çalışır.