GigaFiber Ücreti Ne Olacak?

Merhaba, şikayet konusu açtım da buradan daha hızlı dönüş alabileceğimi düşündüm. Yardımcı olur musunuz?

Merhabalar, GigaFiber hizmetimiz dört aylık 19,90 TL’den sonra 99,90 TL olacaktır. Aklınıza takılan farklı bir soru varsa isterseniz Fiber İnternet - GigaFiber İle 50 Kat Hızlı İnternet — TurkNet web sitemize göz atabilirsiniz.

Gigafiber 99 tl, tek paket zaten

Ben aktif TurkNet abonesiyim, ilk etapta alabildiğim maksimum hıza hızımı yükseltmenizi sonrasında da Fiber geldiğinde Fiber’e hattımı entegre etmenizi talep ediyorum bu konu ile ilgilenme şansınız var mıdır rica etsem? :slight_smile: Destek numaram ekte ki görselde yer almaktadır.

Sevgiler.

Siz şu an GİGAFİBER bölgesi içindesiniz ancak işlemlerin tamamlanmasını bekliyorsunuz. Yazdığınızdan bunu anlıyorum. Doğru mu?

İsteğiniz ise şu an kullandığınız altyapı üzerinden alabileceğiniz maksimum hıza ulaşmak ve sonrasında GİGAFİBER aktif hale gelirse hızlıca bu pakete geçmek…

Internet sitesinden alabileceğim maksimum hızı sorguladığımda, tebrikler yakın zamanda Gigafibere erişeceksiniz 4 ay 19.90TL’ye abone olun diyor ama hattımın şu an alabildiği maksimum hız 85mbps iken ben 30’larda bir hız alıyorum.

Hızımı ilk etapta alabildiğim maksimum hızı alabilmek için güncellemenizi sonrasında da Fiber’in ortalama ne zaman geleceğini bildirmenizi rica ediyorum adresime bu ay sonunda gelecekse mesela ben önden geldiği gibi hattım fibere geçirilsin bunu talep ediyorum.

Tabii, yardımcı olmaya çalışacağım size… Hatta direkt arkadaşlarıma açmış olduğunuz destek kaydınızın önceliğini iletiyorum. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçip bilgi vereceklerdir.

Çok teşekkür ederim, sevgiler. İyi çalışmalar.

1 Beğeni