Gigafiber Tüm Mahallemde ve Binalarda Mevcut Apartmanımda Yok

Merhabalar Kolay Gelsin , 6 Kasım 2024 ten beridir Gigafiber getirtmek için uğraşıyorum. Yazmadığım yer kalmamış olabilir , tüm platformlardan istekte bulundum. Başlıkta da belirttiğim gibi oturduğum mahallemde gigafiber hizmeti veriyorsunuz 2024 senesinden beri , Karşı apartmanlarımda ve Binamın yapışık olan sağ ve solunda ki tüm apartmanlarda gigafiber mevcut hatta kablolarınız boşta duruyor fakat benim binamı saha arkadaşlarınız atlamış , Nereye yazarsam yazayım hep Kazı çalışmaları için izin vb alınması gerek diyorsunuz.Zaten bu tüm süreçler onaylanmış ve gigafiber getirmişsiniz binalara. Saha arkadaşlarınızdan veya Gigafiber ile ilgili yetkili biriyle görüşmek istiyorum. Açıkcası 2-3 saatliğine saha arkadaşlarınızı adresime gönderseniz zaten tüm kablolar vs her şey var tek yapmaları gereken monte etmek. 2024 ten beri Uğraşıyorum VDSL hizmetinizi kullanıyorum gerçekten çok yoruldum , Gigafiber getirirseniz veya ekibi yönlendirirseniz mahalleme çok sevinirim en kısa vakitte.

Merhaba, konu ile ilgili kontrol sağlanması adına ekibimizle tekrar iletişime geçtik. Sizi kısa sürede bilgilendireceğiz.