Gigafiber Talep Etme

TurkNet sitesine gigafiber altyapı talebi oluşturma getirmiş GigaFiber İstiyorum — TurkNet

3 Beğeni

Artık talep yoğunluğuna göre yol izleyecekler demek ki

1 Beğeni

Ben istek oluşturdum biz olta atalım balık gelirse şansımıza :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Kişisel Verileri işleme metnini iyi okuyup istek yapın. Sonra 50 yerden telefon almayın. Zaten metinde saçmalıklar var. Kredi Kartı ve CCW kayıtlarını hiç bir firma sunucularında tutamaz, benzer saçmalıklar var.

mahallemde zaten altyapı var bi de burdan talepte bulundum belki gören olur

1 Beğeni

O TurkNet in kişisel veri rıza metni. Abone olup TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden Kredi kartı bilgisini girdiğimiz için prosedür gereği yazılmış. Sayfayı incelerken tamamını az önce okudum. :face_with_hand_over_mouth:

Prosedür gereği o öyle yazılmaz, bu işi yapanlara sorsaydılar keşke. KK bilgilerini kendi sunucularında tutamazlar. Ki bunun belli kısmını tutan Yemeksepeti’nin ne cezalar ödediği ortada. Ayrıca kişisel verileri paylaşıyor. Üye olmadam ve sonra arama izinlerine garip garip 4-5 firma ekleniyor. Allahtan işin içindeyiz bazılarımız hemen kaldırıyoruz izinleri. Bilirkişi olarak belki de içinde olduğumuz için hassasız böyle.

yahu gigafiber istiyorumda data toplamak amaclı yapılmış birsey zaten :slight_smile: daha oncede benzeri bir form vardı zaten sadece arayuz değişti. Daha onceki formda basvuru yapıp 1 sene gecip aranmayan var yahu , ben sahsen 7-8 ay oldu halen geri donus yapılacak insallah basvurumuza . Bu arada site yönetimi olarak yaptık basvuruyu bireyselde değil :slight_smile: değişen bir şey yok yani bence TurkNet data toplamaya devam ediyor.Herkes te bir ümit formu dolduruyor :slight_smile:

Detaylarını bilmiyorum. İsterseniz TurkNet e kvkk kapsamında sorabilirsiniz. :man_shrugging: