Gigafiber sunulmasına ihtiyaç duyuyorum

Gigafiberin karadeniz mahallemize gelişi çok sevindirici Mehmet akif caddesinde oturuyorum uzun zamandan beri TurkNet müşterisiyim herhangi bir sorunla karşılaşmadım en ucuz ve kaliteli hizmet sunması için teşekkür ediyorum ancak gigafiber ana kutusu karşı bina duvarına asılmış ve diğer binaların hepsinde aktif edilmiş bizim bina için başvuruda bulunmak istiyorum en kısada sürede kullanmak dileğiyle :pleading_face:

1 Beğeni

Sokağın/caddenin karşı tarafında ise sizin binanın olduğu taraf için yeniden bir hat çekilmesi gerekebilir diye tahmin ediyorum. Bu konu ile ilgili olarak size @EFG destek olabilir.

Gigafiber için Binaya kadar karşıdan kablo çekilmesi için ne yapabiliriz yapılacak birşey varmı bilmiyorum nasıl başvuru veyahutta yardım alabilirz @EFG

Kanka bende general Aldoğan dayım 2 ay oldu benim aktif olalı sizi. Nasıl olmadı hala neyse hayırlı olsun şimdiden

Valla ana kutusu karşımda karşı taraf bide eski bina hepsine çekilmiş bizim tarafa gelse keşke biraz uzun sürer gelmesi tahminim herhangi başvuru yapmak için bir yer varmı acaba ?

Merhaba @Ozturkmetehan, ben size bu konuda net bir bilgi alabilmeniz için yardımcı olmaya çalışacağım. Bana özel mesaj üzerinden il,ilçe,mahalle ve sokak bilgilerinizi iletir misiniz?

3 Beğeni

İstanbul/ Gaziosmanpaşa / Karadeniz mahallesi / Mehmet akif caddesi no 83

Düşündüğünden daha kısa sürede gelir muhtemelen 1668 de heryere çekmişler senin oraya bişey kalmamış Mehmet Akif’in de büyük kısmına çekmişlerdi kablo zaten

Tek bizim binada yok karşı binalara çekili keşke dediğin gibi olsada bakır kablodan kurtulsak