Sultangazi 50.yıl mahallesi gigafiber çalışmanız ne durumda? Bölgenizde çalısma var dendi aylar önce Kimseden ses soluk çıkmıyor ?
Merhabalar hocam. Pendik bölgesinde ikamet ediyorum bende. Yaklaşık 1.5 senedir çalışma planlanıyor fakat şuana kadar tek çivi çakılmadı. TurkNet ile görüştüğümde belediyenin izin vermediğini söylediler. Belediye ve Fen işleri ile bu durumu görüştüm sadece sunum tarzı bir talepte bulunduklarını söylediler. Somut bir adım bize gelmedi dediler. Red konusu da şöyle yani belediye kazı çalışması istiyor TurkNet sıva üstü kablo geçirerek binaya kablo getirmek istiyor. Geçiş hakları birimine bildirdim tekrar başvuru yapıcaz demişti ama herhangi bir gelişme olmadı. Valla bekliyoruz sadece. Sizde de aynı durum mevcuttur bence. KALDIK BÖYLE.
Merhabalar, GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden aktif altyapı hakkında bilgi alabilir veya başvuru gerçekleştirebilirsiniz. Ekipler iş sırasına ve yoğunluğuna bağlı olarak plan listesindeki dönüşümleri tamamlıyor