GigaFiber Sonlandırma Kutusu sonrası?

Selamlar uzun uğraşlar sonucu karşı binamın faydalanıp benim faydalanamadığım gigafiber için ekipler kablo çekimi sağladı fakat Sonlandırma kutusu konulmadı. Süreçten geçen varsa bu kutu ne kadar sürede konuluyor ve aktif ediliyor?

3 Aydır internetsiz kalmanın sabırsızlığı ile türk telekom kutuyu koydu aktif etmedi, TurkNet bu hafta kablo çekti.

Ben hızdan dolayı TurkNet tercih edeceğim fakat işlemler ne kadar sürer ?

Sabırsızlığınızı anlıyoruz ve yaşamış olduğunuz mağduriyetiniz den dolayıda üzgünüz. Net bir süre vermek mümkün olacağını sanmıyorum. Bu durum ekiplerin yoğunluğuna göre değişebilmektedir. Size 1 ay deriz 1 haftaya gelir. Tamamen TurkNet saha ekiplerinin yoğunluğuna bağlı bir durum ama en kısa sürede sizlere ulaşacağını düşünüyorum.

4 Beğeni

Bu gonderide kendimi gördüm hatta bi ara postu ben attım sandım . Benim binama kutu koyuldu yan sokaklarda aktif ama benim binamda daha aktif değil

1 Beğeni

İnşaAllah en yakın zamanda bu güzel hizmete biran önce kavuşursunuz. Hayırlı olsun.

İl ilçe neresi tam olarak belki yakinindaki binalara kutu konulmuştur bide binaya gelen kabloyu takip et dış sonlandirama yapılmış mı

Bayrampaşa, karşı bina 1 sernedir kullanıyor benim bulunduğum sıra da yoğun inşaat olduğundan doalyı kablo çekilmiyordu. kablo çekildi kutu bekliyoruz :frowning:

Benim kutu koyuldu 24 saat içinde aktif oldu hemen başvuru yaptım 12 saat içinde randevu verildi kurulum için

1 hafta geçti kablo sonrası hala bekliyoruz… İnternetsizlikten artık kafayı yedirtecek bu firmalar :frowning:

GİGAFİBER altyapımızı genişletirken sizlerden biraz sabırlı olmanızı istiyoruz… TurkNet her zaman kullanıcılarına maksimum hızları yeni teknolojilerle sunmaya çalışan yenilikçi bir firma… Kim derdi ki 1000 Mbps hızlarını evlere verecekler diye :rocket: İşte sırf bu hızların hatrına azıcık sabırlı olun. Sabrın sonu selamet :nazar_amulet:

5 Beğeni

Adreste hiçbir firmanın altyapısı olmayınca ve 2-3 aydır çaba sarfedince sabır kalmıyor maalesef :slight_smile: 75gb mobil veri harcamsı 4 kere ek paket aldım :frowning: Sabırsızlık hat safhada :smiley:

Kutu konulduysa az kalmış demektir umarım ennkısa sürede alttapınız aktif olur

hocam 1 hafta nedir ki? :smiley: benim 7 ay oldu bi gelişme yok umarım sizi mağdur etmezler de kavuşursunuz bizim ki 2022 de bile takılmaz bu gidişle

Sorun orda kutu konulmadı :frowning:

Bundan öncesi 3 ay, karşı binaya sordum 2 senedir kullanıyoruz diyor. Benim binaya daha yeni geliyor.

Bizde de durum aynı sanayi mahallesi merkez camisinin üst kısmında mevcut slt kısmında yok :slight_smile:

Son bir çare sosyal medya üzerinden üst yöneticilerden birine durumu anlattım. Sağolsun yardımcı oldu iletişime geçildi. Önümüzdeki hafta yüksek ihtimal bağlantı sağlanacağı bilgisi aldım. Bekliyorum :grinning:

1 Beğeni

kimmiş o bende geçeyim hocam?

1 Beğeni

İnşallah hızlıca halledilir internet kullanamaktan keyif alırısnız


Çabalarım baş gösterdi. Kutu yerleştirilmiş. Gerisi aktivasyon :rocket:

2 Beğeni

Aktivasyonda tamammış… Yeni yıl sürprizi oldu. Başvuruyu yaptım bekliyorum

2 Beğeni