Gigafiber olan yerler

İyi günler hergün foruma giriyorum bir ümitle Avcılar Gümüşpala mahallesi için ama gördüğüm kadarıyla Esenler ana bölge buraya niye bu kadar önem veriliyor anlamadım yanlış anlaşılmasın Esenler’de niye var demiyorum ama okuduğum kadarıyla hep esenler dikkatimi çekti Avcılar Gümüşpala bu sene gelmeyecek herhalde keşke bir planlama takvimi paylaşılsa @EFG

Bende Esenlerde Oturuyorum Bugün Bina Kapıma Kadar Gigafiber Kablosu Çekildi Nisanda Kutu Koyulacakmiş.

1 Beğeni

Merhaba @Usta, planlama ekiplerimizin belirlediği strateji doğrultusunda hareket ediyoruz. Bölge bölge saha araştırması yaparak planımızı çıkarıyor ve ona göre iş planı belirliyoruz.

Sizin bulunduğunuz bölge olan Avcılar/Gümüşpala planlı iş listemiz arasında ancak ne yazık ki ne zaman gelir konusunda net bir bilgi veremiyoruz. Beklemede kalmanızı rica ederiz.

Esenler tek başına bir Anadolu ili nüfusunda olduğundan olabilir mi ? Ayrıca yerleşim yeri, fabrika vs. Yok her yer ev.

2 Beğeni

Size katılıyorum +1 :hugs:

1 Beğeni

Esenler nüfusu 447 bin 116 imiş maşallah.

Avcılar Gümüşpala ve Üniversite mahallesi öğrenci nüfusunun çok olduğu mahalleler. Neden hala çalışma yapılmıyor anlamıyorum. Sol çoktan çalışmalarını bitirdi.

Ona baktıklarını sanmıyorum Bağcılarda 2 kata yakın fazla nüfus var tek bir kablo bile çekilmedi. Mesele nüfus değil öyle olsaydı istanbul bitmeden istanbul dışına çıkmazlardı zaten.

Solda yüksek hızlar var beklemeden abone olun zam gelecek tarifelere yine.

sol zaten kutuyu aktif etti. ben ona bakıyorum o bana :grinning:

İyi teklif verirlerse alın, ayrıca vodafone paketlerinede bakın hangisi ucuzsa alın.

mahallede gigafiber çalışması olacak deniyordu ama hala bir çalışma yok.