Gigafiber los ışığı kırmızı yanıyor. İnternet bağlantısı yok

05.10.2022 Tarihinde evime yapılmış olan gigafiber bağlantısı yaklaşık 30 dakika kullandıktan sonra LOS ışığı kırmızıya döndü. 06.10.2022 tarihinde ise müşteri hizmetlerini arayıp Destek talebinde bulundum (56728588) destek numarası. Destek talebinde en kısa sürede ekiplerimiz yönlendirilecek dendi fakat 3 gün olmasına rağmen hala yönlendirilen bir ekip yok ve internetim hala yok. En kısa sürede sorunumun çözülmesini istiyorum.

1 Beğeni

Merhaba, öncelikle yaşanan arıza nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz :pray:t2: İlgili birimimize konuyu ilettim. Fiber kesintisi nedeniyle hizmet alamadığınız tespit edilmiş, arızaya müdahale edilmesi için uzman arkadaşlarım adresinize ekip yönlendirmesi gerçekleştirmiş. Sürecin en hızlı şekilde çözüme ulaştırılması adına @alperenatici arkadaşım ile yakından takip ettiğimize emin olabilirsiniz. Gelişme oldukça sizi bilgilendireceğiz.

Merhaba bugun bende de ayni sorun başladi.Kurulum dun yapildi fakat web sayfalari ve videolara erisim sorunu vardi destek kaydi olusturdum umarim kisa surede cozulur.

Umarım sorununuz kısa sürede çözülür benim sorunum hiç anlamadığım bir şekilde bir anda kendiliğinden düzeldi. Şans eseri internet kutusuna bakmıştım ve ışık yeşile dönmüş şuan hiç bir sorun olmadan interneti kullanıyorum