Gigafiber kutusu takiıldı ne zaman aktif olur

Merhaba kolay gelsin benim binama yaklaşık 3 4 gün önce gigafiber kutusu ne zaman aktif hale gelir bilgi verilirse cok memnun olurum

Adres: Kemalpaşa mahallesi erkin sokak İstanbul Küçükçekmece Sefaköy No19

Hayırlı olsun keşke bize de bir gün gelme ümidiyle…

Zümrütevler Mahallesi Firatlı Sokak 5 - Maltepe - İstanbul

2 Beğeni

İnşallah dostum bazı konulara bakıyorum kutu takıldı 1 yıldır bekliyoruz gibi şeyler görüyorum biraz korkmuyoda değilim başıma gelir diye umarım en kısa sürede aktif hale gelir

Merhabalar, öncelikle şimdiden keyifli kullanımlar diliyorum. Ekipler iş sırasına ve yoğunluğuna bağlı olarak plan listesindeki dönüşümleri tamamlıyor. Kutu henüz yeni eklenmiş. Mümkün olan en kısa sürede aktivasyonu gerçekleşecektir.

Tecrübelerinize dayanarak tahmini bir zaman dilimi söyleyemezmisiniz

@alperenatici Gigafiber projesi mevcutmu acaba?

Tahmini süre vermem yanıltıcı olabilir.

@yasin12 Bölge planlarımız arasında bulunuyor. GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden başvuru sağlamanız faydalı olacaktır.

2 Beğeni

Başvuru yapmıştım ilk sitede yayinlandığında.

2 Beğeni

Merhaba, net bir tarih verebileceklerini sanmıyorum. Süreler çok değişkenlik gösteriyor bölgeye iş sırasına vs göre. Kimi yerde okuyorum kısa sürüyor aktivasyonlar. Örneğin bulunduğum yerde kutu takıldı bağlantısı da yapıldı ama sokaklarda ana bağlantılar yapılmadı toplamda 3. Aydayız. Umarım kısa sürede aktivasyon gelir.

Diyarbakır’da herhangi bir plan bulunuyor mu?