Apartmanıma bu kutudan konulmuş ama hızı sorguladığımda 21mb vdsl diyor
Kutuya fiber kablo çekilmemiş daha bir hafta içinde
kablo çekilip kullanılabilir hale geleceğini düşünüyorum
Mahalledeki kutudan bu kutuya fiber çekilecek dimi
bu kutudan bizim apartmana da koyulmuş fotodakinin aksine kablo da var kutudan çıkan biyere doğru gidiyor ama kestiremiyorum ne tarafa oldugunu 10 gündür falan bekliyoruz aktif olmasını sorgulamada gözükmüyor hala ortalama 1 ay sürer diyolar beklemekten başka yapacak bir şey yok
Evet duvarlarda küçük kutu şeklinde oluyor genelde oradan çekilecek
@EFG ye özelden adresinizi iletip durumu açıklarsanız sürecin hızlanacağını düşünüyorum
ben sürecin hızlanacağını sanmıyorum kendi planladıkları tarihte bitirirler diye düşünüyorum
hayırlı olsun şimdiden güle güle kullanın… aktif olması 1-2 ayı bulabilir şansınız varsa daha erkende
şu kutunun gelmesine dua et o kutuyu görelimde istersek 2-3 ay bekliyelim önemli olan planlanma bölgesine o kutunun konulması hayırlı olsun şimdiden
Teşekkür ederim 8 yıldan beni 10mb hızındaki internetten sonda sonunda kavuşucam hayalime
Hayırlı uğurlu olsun şimdiden tez zamanda darısı tüm vatandaşların başına vdsl hatlardan kurtulmak şart ki şart teknoloji her gecen gün ilerliyor youtubede bile 8k videolar var 2-3senedir şimdiki 35mbps civarı olan internetle izlemek imkansız bunları.
8k videolar varda 8k monitör veya televizyon alma hayalleri de her geçen gün uzaklaşıyor
Haklısınız @ModeratriX hepsi 1 kenara GigaFiberimiz olsun gerisi öyle böyle temin edilir bir gün elbet.
Ayn aktif olmuş güle güle kullan
Hayırlı olsun darısı en kısa sürede başıma inşallah
Cat 6 kablo yeterli olur mu peki yoksa kutudan evime yoksa yeni kablo da çekilcek mi
Sıfırdan fiber kablo çekilecek
Hayırlı olsun güle güle kullan bana da kutu kondu yaklaşık 25 gün oldu ama hala aktif olmuş değil neden bazı adreslerde 1-2 gün içinde aktif olurken bazı adreslerde 2-3 ayı buluyor.Süreci hızlandıramaz mıyız ? @EFG @ModeratriX @CKLasT