Gigafiber Kutusu hakkında

merhabalar Fevziçakmak mh. Nenehatun Sk. Bahçelievler/İstanbul kabloları çektiler hatta benim balkonu da kırmışlardır çekerken hatırlarsanız. Acaba ne zaman kutu konulup aktifleşme planları var hazirana kadsr olmicaksa başka operatöre geçicem de teşekkür ederim.

gelmedi işte kabloyu getirdiler ses seda yok bu halde 1 sene bekleyen arkadaşlar var hazirana kadar gelmez ise daha uygun başka operatöre geçerim gigafiber gelince tekrar TurkNet

teşekkür ederim hızlandırmak için bişi yapabilsek keşke. şu anda adresimde 16 hız alabilirsiniz diyor vdsl portlar da bitmiş heralde :slight_smile:

Merhaba @yusufensar, ben bizzat sizin bölgenizi arkadaşlarıma sordum. Plan tarihimizi öğrenip size geri dönüş yapacağım. Tahminimce haziran ayına gelmeden bölgenizde hizmetimizi aktif hale getirebileceğiz.

hadi inşallah.ilgi alaka için teşekkür ederim.

1 Beğeni

Anlayışınız için ben size teşekkür ederim. Bilgi aldığım zaman geri dönüş yapacağım.

Hocam nine hatun mah 108. sokak esenler/istanbulun akibeti nedir

evet arkadaşlar mutlu sona adım adım yaklaşıyoruz heralde bugün gigafiber kutuları takılıyor @EFG hocam bir el atsan da aktifleştirme işini hızlandırsak bayrama uçuş modunu açsak

1 Beğeni

İnşallah bayrama kadar bölgenizdeki çalışma biter ve yüksek hızlarla erişiminize başlayabilirsiniz :pray: Çok sevindim :slight_smile: Ben bir arkadaşlarıma durumu ileteyim. Umarım hedeflenen tarihten daha kısa sürede altyapımızı aktif hale getirebiliriz :rocket:

1 Beğeni

teşekkür ediyorum 20 karakter

Ben teşekkür ederim. Karşılaştığınız süreçleri bizimle buradan paylaşırsanız sevinirim. İyi ve sağlıklı günler dilerim.

1 Beğeni

1 haftadır kutu takılı beklemekteyiz. Aktiifleşmesi için net bir tarih varmıdır acaba heyecanla beklemekteyim.

@yusufensar, net olarak bir süre bilgisi veremiyoruz. Arkadaşlarımız GigaFiber hizmetimizi aktif hale getirmek için var güçleriyle çalışmaya devam ediyorlar. Kutu konulduysa bize bir iki hafta müsade edin lütfen. Tüm işlemleriniz arka planda tamamlanıp sistem üzerinden kontroller yapılıp bittikten sonra aktifleştirme işleminiz tamamlanacaktır.

1 Beğeni

teşekkür ederim 20 karakter

Anlayışınız için ben size çok teşekkür ederim. İyi ve sağlıklı günler dilerim.

2 hafta olacak neredeyse bizim gigafiber aktivasyonu ile ilgili bir gelişme var mıdır acaba heyecanla beklemekteyiz ne zaman aktif olur

Bu süreçte bir gelişme olması durumunda arkadaşlarım sizinle iletişime geçerler. Şimdilik sadece beklemelisiniz.

Gigafiber heyecanı adım adım devam ediyor 2,5 hafta önce kutu takıldı hala aktifleşmesini bekliyoruz bir merkez falan olsa gidip dicem nolurr artık heyecan yaptım aktifleştirin diye

1 yıl kutu takılı aktifleşmesini bekleyen varmış onları gördükçe korkuyorum jdhbgsıugbus

Aman aman :slight_smile: Ağzınızdan yel alsın :rofl: En kısa süre içerisinde kutuları aktif hale getirmeye çalışacağız. GigaFiber’de tüm süreçler olduğu gibi bu sürecimizde yine planlı bir şekilde ilerliyor.