Gigafiber Kutusu hakkında?

Merhabalar Mahalleye TurkNet Gigafiber geldi ve bizim binaya kablosu çekildi fakat kutusu çekilmedi kutusu ne zaman binaya çekilir hiçbir bilgi verilmedi? :slightly_frowning_face:

Dostum bizim apartmana kablo çekildikten 2 hafta sonrasında takılmıştı. Şuan site üzerinde aktif edilmesini bekliyorum. Kısmetse 1-2 hafta içerisinde de aboneliği başlatabilmeyi umuyorum :slightly_smiling_face:

1 Beğeni


Böyle 8 ay 1 sene 1.5 sene 2 sene bekleyenler var şans işi…
ben haziran sonundan beri bekliyorum 2 hafta önce telekom fiber çekti sokağa bugün işten dönüşte baktım binalara kabloları çekmiş bu hafta sokağı bitirirler sonraki haftalarda abone almaya başlarlar… TurkNet çok yavaş malesef

1 Beğeni

Merhaba @Kblt44, bana adresinizi il,ilçe,mahalle ve sokak bilgisi ile birlikte özel mesaj üzerinden iletirseniz size net bir cevap vermeye çalışabilirim. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun :pray:

2 Beğeni

Altyapımızı genişletirken bazı sorunlar yaşayabiliyoruz. Bu sebeplerden dolayı genişletme çalışmalarımız aksamalı bir şekilde devam ediyor :frowning: Çünkü altyapıyı genişletirken almamız gereken izinler ve uymamız gereken bazı prosedürler var :frowning: Bunları unutmamak gerekiyor.

1-2 sene de sürmemeli…

1 Beğeni

Nasil yani gecen sene hazirandan beri aktivize edilmesini mi bekliyorjzsunuz :face_with_raised_eyebrow:

Aktif edilmesini değil kutu konulmasını bekliyorum. Kutu konulsa gerisi kolay… Ayrıca mahalleden bi arkadaşımız 2 seneye yakındır bekliyodu türknetten adım atılmayınca binada ki kabloyu söküp atmış

Mesajınızı aldım. Size cevap verdim.

Yasal prosedürlere uymamız gerekiyor. Bu yüzden bazen elimizde olmayan sebeplerden dolayı altyapı genişletme süreleri uzayabiliyor.

@Kblt44, Sizin bulunmuş olduğunuz bölge özelinde Nisan ayı için aktivasyon planımız var. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun :pray:

1 Beğeni

Net bir tarih verilemez mi, Nisan ayının son günleri mi aktivasyon yapılacak, daha erken olamaz mı?

Daha erken olması durumunda size bilgi vereceğiz. Çok az bir zaman kaldı. Biraz daha beklemeniz gerekiyor…

1 Beğeni

Rüyalarıma dahi girdi TurkNet Gigafiber :grin:, yeter artık dayanamıyorum bir an önce yapılsın!:smiling_face_with_tear:

Rüyanızda da hızlı mıydı :rocket: (mizah içerir)

1 Beğeni

1 Ay geçti hala bir gelişme yok, kutu bile konulmadı? TurkNet Kullanıcısı olarak mağdur oluyoruz böyle bir gecikme için, lütfen aktivasyon işlemlerinin hızlanmasını, kutunun bir an önce konulmasını ve gigafiberin bir an önce aktif edilmesini talep ediyorum. :roll_eyes::confused:

Merhaba @Kblt44, size yukarıda da belirtmiştim. Nisan ayı içerisinde bölgenize giriş yaparak tüm işlemleri tamamlama ve hizmetimizi aktif hale getirme planımız var. Bu süreçte sabırsızlığınızı anlıyorum ancak beklemeniz gerekiyor.

Sizin bölgenizde önce planlanan bölgeleri tamamlayıp sizin bulunduğunuz bölgeye giriş yapacağız.

1 Beğeni

Teşekkürler, umarım işlemler en hızlı bir şekilde gerçekleşir! :sweat_smile: :smiling_face_with_tear: :rocket:

Size yüksek hızları verebilmek için elimizden geleni yaptığımıza emin olabilirsiniz :rocket:

1 Beğeni

Aktif olduktan 1 ay sonra bağlantı yapılır tahminim. Beklenti içerisine girmeyin, acele etmeyin.