Birkaç gün evvel binanın içerisinde TurkNet Gigafiber kutusunun koyulduğunu farkettim. TurkNet müşterisi değilim ancak uzun zamandır fiber altyapısını bekliyordum. Turk.net adresinden alt yapı sorgusunda hala maksimum hız 100 mpbs görünüyor. Şuan farklı bir firmanın müşterisiyim, alt yapının aktif olmasını bekliyorum. Aktif olduğu anda Turk.nete geçmeyi planlıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda onlarda ne zaman aktif olacağını bilmiyorlar.
Bu konuda net bir tarih alabilir miyim? Gigafiber alt yapısı ne zaman aktif edilir? Ona göre diğer firmadan aboneliğimi taşımayı planlıyorum.
Merhaba @Adam, bulunmuş olduğunuz bölgeyi il,ilçe,mahalle ve sokak bilgisi olacak şekilde bana özel mesaj üzerinden iletirseniz size konu hakkında detaylı bilgi vermeye çalışabilirim.
hocam ben 27 nisandan beri bekliyorum ilk baş mayıs sonu denildi şimdi haziran ayına kaldı yani demek istediğim aktif olması uzun sürebiliyor aktif etmiyorlar öyle hemen bende etmediler inşallah sende ederler.
Bölgeler arasında birbirinden farklı durumlarla karşılaşabiliyoruz. Sizin durumunuzla farklı bir bölgede hizmet bekleyen kişinin durumu aynı olmayabilir. Bunu herkesin bilmesi gerekiyor.
Tamam hocam onu biliyorum zaten bana diyorsan eğer bazı kişilerde 7 günde 10 günde 15 günde aktif oluyor bizim 1 ayı geçti aktif olmadı bizim suçumuz ne ki anlamadım gigafiber kutusu var apartmanda hala kullanamıyoruz kedinin ciğere baktığı gibi bakıyoruz kutuya
anlamış değilim valla ustam nebiçim şansımız varmış diğer mahalleye neden çabuk bağlandı onu anlamadım bizim burda neden böyle oldu onuda anlamış değilim
Bölgenizdeki gigafiber aktivasyonu için belediye ile görüşmeler devam ediyor. Bir problem yaşanmaz ise haziran ayında aktivasyonun tamamlanması bekleniyor
ne görüşüyosunuz valla çok merak ediyorum yaa diyorum size bahçelievler belediye başkanı dr. hakan bahadır aile dostumuz ben sordum bana bir bilgi izin isteği falan gelmedi dedi bana söleseniz ben halledicem de
Gigafiber yatırım ve çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Bu çalışmaların yürütülmesi için birçok kriterin bir araya gelmesi gerekiyor. Biz mümkün olan en fazla haneyi gigafiber hizmetiyle buluşturmak adına özveriyle çalışıyoruz. Konuyu ilgili birime ilettim. İlerleyen süreçte tekrar iletişime geçerseniz konuyla alakalı iletilen detayları aktarabilirim