GigaFiber kutusu geldi, 1.5 ay oldu ancak hala GigaFiber aktif olmadi

1.5 ay önce binaya kadar kablo çekip GigaFiber kutusu taktilar. 1 ay sonra internet aktif olur ve dairene kadar cekerler demişlerdi 1.5 ay oldu hala bir şey olmadı. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Adres: Kartaltepe Mahallesi, Erdem Sokak - Sefaköy İstanbul

proje ekiplerinin yoğunluğundan,şansızlıktan ekip yetersizliğinden vs vs süreç uzuyor. Bende 96 gün oldu bekliyorum aktif olmadı daha OFDK kutusuna kablo takmaya gelmediler arada sırada kontrol ediyorum sana tavsiyem fazla kafana takma kafaya takarsan çıldırıyorsun çünkü Gigafiber gelmeyince sinirleniyorsun :smiley:

1 Beğeni

Ben zaten yapmam gereken bir şey mi var acaba diye yazmıştım başvuru vs. yoksa mecbur bekleyecegiz.

1 Beğeni

Katılıyorum :sweat_smile: ama ister istemez insan sabırsızlanıyor ama bende ha geldi ha gelecek öyle böyle derken 4 ayı geçti inş bir ara gelir gigafiber

1 Beğeni

Sorgulama yap dur 2-3günde 1 gözüktüğü gün online işlemlerde tarife kampanya değişikliği başvurusu yap yeterli

O bölgede henüz ana fiber kablosu çekilmedi. Fiber kabloları yer altından geçecek ve kazı çalışmaları yapılacak. En az 2 ayı var anlayacağın.

Biz 4cü aya girdik kablo çekilip, bina içine kutu koyulalı, sen daha birinci ayda konu açmışsın, bundan sonra ana verilecek cevaplar standart kalıp cevaplar olacaktır arkadaşım. O yüzden fazla birşey bekleme türknetten bu konuda, çünkü ne yaptıklarını kendileri bile bilmiyorlar ki sana açıklama yapsınlar

2 Beğeni

Şeffaf değiller hocam bilmediklerinden değil açıklamıyorlar durumu.