Gigafiber Kapsama Haritası

Gigafiber’i sadece adres sorgulamayla değil de bunu görebileceğimiz bi harita olsa çok iyi olur bence. Hem taşınacaklar ev ararken oradan faydalanır hem de az çok nerelerde var ve nereye gelir bunu öğreniriz. Mesela gigafiber aktif olan bölgeler yeşil renkli çalışma olan yer mavi renkli altyapı getirilmesi planlanan yerler sarı renkte belirtilse herkes için kolaylık olacağını düşünüyorum en azından sürekli soru sorulmaz. Umarım önerim dikkate alınır ve bir şeyler yapılır çünkü benim gibi düşünen çok kişi olduğunu düşünüyorum.

3 Beğeni

Katılıyorum, bu aralar sürekli GigaFİBER sorulmaya başladı ve normal olarak bu hızları elde etmek isteyen bir çok kullanıcı var, belki de o bölgeye taşınan bile vardır. :roll_eyes:

1 Beğeni

Ne kadar kentsel dönüşüme girecek lokasyon var TurkNet oraya gidip hat çekiyor. Turknetin fiber çektiği muhitlere baktım affedersiniz kümes gibi evler. İstisnalar elbet vardır. Suriyelilere önce hizmet gidiyor sanırım. Lütfen alınganlık yapmayın.

3 Beğeni

Aynen bir kapsama haritası olsa görebilsek. Umarım göz önünde bulundurup böyle bir şey yapılır.

2 Beğeni

buna benzer olay donanımhaberde de var. Millet sorup duruyor bu adreste var mı şu adreste var mı yatırım planınız. Hazırlayın bi liste ve harita buralarda var buralarda da 2021 içinde olacak diye olsun bitsin.

2 Beğeni

Aslında hazırlanılsa çok güzel olur diye düşünüyorum.

1 Beğeni

@EFG Sizin fikriniz nedir?

Merhabalar, kısa süre içerisinde böyle bir sistemi devreye alma planımız var. Şu an neyin nasıl yapılacağı konusunda testlerimiz devam ediyor. Size en verimli bir şekilde GİGAFİBER kapsama alanımızı nasıl gösterebiliriz’i düşünüyoruz. Gelişme oldukça bilgi vereceğim.

3 Beğeni

Özelden gigafiber hk. mesaj atmıştım. Müsait olduğunuz da cevaplayabilir misiniz ?