Gigafiber istegi

Gigafiber bursa/nilufer ataevler e gelicekmi

Bu fiyatlardan sonra FİBER Gelmeli :slight_smile:

Telekom kullanıcılarından kar yapacakları için gelmesi lazım artık gigafiber yoksa telekom alt yapısında dvmlı zam yemeye mahkum kalırız.

Merhabalar, GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden başvuru gerçekleştirebilirsiniz. Hedefimiz mümkün olan en fazla haneyi Gigafiber hizmeti ile buluşturmaktır. Bu uğurda özveriyle çalışıyoruz :raised_hand:t2:

1 Beğeni

Bi heyecanla bende ucevlere bekliyorum ama pek gelecek gibi durmuyor

@alperenatici hocam bu Proje ekipleri Optik fiber dağıtım kutusuna kalın kablo takmaya neden gelmiyor ? 25 gündür boş boşuna bekliyorum adamların keyfini bu kadarda vurdum duymazlık olmaz ki yahu.

Umarım daha fazla beklemezsiniz. Kimi bölge şanslı işlemler çok çabuk oluyor. Bizde 4 aydır aynı şekilde bekliyoruz maalesef.

Merhabalar, sizin durumunuzla alakalı olarak ekiplerle tekrar iletişime geçtim :melting_face:

Talep oluşturuyorum hata veriyor site

Merhabalar, talep iletirken nasıl bir hata ile karşılaşıyorsunuz? Ekran görüntüsü paylaşırsanız yorumlayalım :man_shrugging:

Teşekkür ederim hocam

Bizleride iletseydiniz keşke bir ara gelip ana hatları bağlasalar artık ne iyi olurdu :thinking:

Merhaba, özel mesaj üzerinden açık adresinizi iletirseniz yardımcı olmaya çalışayım :melting_face:

Merhabalar Turnet Aradılar Sizin Adresiniz Çalışma Yapılıcak Adres olarak Gözüküyor 20 hafta İçinde Dairenize kadar Gigafiber Getirilicek Denildi Başvuru Yapmışsınız zaten Denildi Yani İnşallah Gelicek :pray:

nerede ikamet ediyorsunuz hocam?