GigaFiber internet için modem önerisi

Merhabalar dostlar Gaziosmanpaşa’da kurulum sürüyor. 1-2 Aya Gigabit internet alacağız sanırım. TurkNet modem sağlıyor biliyorum ancak ben modem bana ait olsun istiyorum. TurkNet modemi yerine kullanabileceğim bir marka önerebilir misiniz? Sanırım tam olarak modem değil de router vs. gerekiyor. ADSL’den öteye geçemediğimiz için pek bilgim yok, yardımcı olursanız sevinirim. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Merhaba bütçeniz nedir? bütçenize göre modem önerebiliriz.

500TL Kadar. Wi-fi gücünün bir önemi yok, benim için önemli olan kablolu bağlantı.

https://www.teknosa.com/huawei-ws710020-wifi-ax3-dual-core-router-beyaz-p-125431003?shopId=2037 HOCAM BUNU TERCİH EDEBİLİRSİNİZ MODEM DEĞİL ROUTER ZATEN FİBER İÇİN GPON VAR DÖNÜŞÜMÜ O YAPIYO 1 GBPS ÇIKIŞI VAR WİFİ 6 DESTEKLİ

1 Beğeni

TurkNet Gigafiber aboneliğiniz için size zaten kablolu 1 Gbps çıkışlı modem verecek ücretsiz

1 Beğeni

Merhaba
Önereceğim routerlar
TP link C80 : İpv6 kurulumu kolay ve sorunsuz olarak giriyor denemesi yapıldı.
TP link AX10

Mesh sisteme sahipler ileride menzil genişleticisi düşünürsen hiç kopma olmadan wifiler arası dolaşa bilirsin.

1 Beğeni

Kablolu için para harcama zaten verilen modem kablolu olarak bütün hızı verir 4 gigabit port var 500 liraya zaten iyi bir şey alamazsın

2 Beğeni

Usta kullandığın bir cihaz mı

https://www.amazon.com.tr/TP-Link-Archer-AC1900-Wireless-MU-MIMO/dp/B0859MHXXB/ref=asc_df_B0859MHXXB/?tag=trshpngglede-21&linkCode=df0&hvadid=510235349471&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=16671561614023726668&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9056787&hvtargid=pla-902011266223&psc=1

Kullananlar var.

O zaman almanıza gerek yok.

Merhaba @ShaNexx, yine karar sizin ama bence hiç gerek yok. Malum bu şartlarda kendi bütçenizi zorlayarak bir modem almayın derim. Çünkü biz sizin için tüm işlemleri hallediyoruz :slight_smile:

Öneriler için teşekkürler. TurkNet’in sağladığı modemin güncel fiyatını öğrenebilir miyiz acaba? Sanırım yeni abonelere satış seçeneği de sunuluyor.

1 Beğeni

Teşekkürler, son olarak TurkNet üzerinden satın aldığımız modem sıfır bir ürün değil mi? Sonuçta insanlar modemleri abonelik sonrası iade ediyorlar. Kullanılmış bir ürün gelme ihtimali var mı?

Türk Telekom dsl alt yapısında olanlar müşteri normal dışardan alıyormuş gibi ödemesini yapıyor, sıfır modem müşterinin oluyor, otomatik herşeyi girilmiş şekilde müşteriye özel olarak geliyor, modeme reset atsa bile kullanıcı adı ve şifresi otomatik kurulu halde açılıyor.

TurkNet fiber alt yapısında olanlar ücretsiz şekilde kurulum ekibi modemle birlikte geliyor herşeyi hazırlayıp sana teslim ediyorlar.
TurkNet fiber alt yapısında olanlar iptal ettikten sonra modemi geri veriyorsun.

Türk Telekom fiber alt yapısında olanlarda, iptal ettikten sonra Türk Telekomun getirdiği modem ve gpon TurkNet adresine kargoluyorsun.

Gigafiber’de modem ücreti ödemiyorsunuz. Modem kullanımınız için ücretsiz olarak sunuluyor. Abonelik bitince iade ediyorsunuz.

Ben Huawei ax3 kullanıyorum güzel router işini görür diye düşünüyorum.

1 Beğeni

@ShaNexx, evet kullanılmamış bir şekilde sıfır cihazları kullanıcılarımıza veriyoruz.

1 Beğeni