Gigafiber İnternet Bağlantısı Yok

Merhaba, Pazartesi günü Nakil işlemi yapıldı fakat internet bağlantısı bir türlü gelmedi. Nakil işlemi Gigafibererden gigafibere yapıldı. Modemve Gpon üzerinde herşey normal olarak gözüküyor pon ve modemdeki internet ışığı yeşil olarak gözüküyor modem arayüzünde ise ip adresi alınmış olarak görünüyor ama ne turlu olursa olsun internet sitelerinin hiçbirinie girilmiyor WiFi bağlantısı dahi bağlantı yok olarak hata vermekte. Çözüm için 2 farklı modem denedim ve 3-4 kere her 2 modemde de sıfır’dan kurulum yaptım fakat sonuç hep aynı oldu. TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden aktif bir Nakil işleminiz olduğu için destek kaydi açılamaz hatası almaktayım aktif olan nakil işleminden sorunumu yazdığımda ise Modem üzerinde ip adresi gözüktüğü için hep aynı sözcükleri söylemektedirler ''XX süre Online gözüküyorsunuz sorun yoktur deniliyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 4 gündür İnternet bağlantımız yoktur.
Destek Numarası:628*****
Abone no:22*****

Merhaba, Nakil işleminiz daha tamamlanmadı, Nakil işlemi verdiğiniz an itibariyle işlem başlatılır ve bağlantınız kesilir. Nakil ettirdiğiniz yere işlemler tamamlandığında bağlantı sağlanır.

Sorunum dün çözüldü nakil işlemini TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden ekipler kapatmadigi için TurkNet tarafından İnternet erişimi kapalı idi nakil işlemini kapatılar ve erişim kısıtlamam kalktı.