Gigafiber mart’ın sonlarına doğru aktive edildi ve başvuru açıldı.Açılır açılmaz bende 26 Mart 2025 günü gigafiber için randevu aldım 02/04/2025 tarihine.O gün ekip geldi ve ilk başta diğer binalardan kablo çekemeyeceklerini,dairenin konumu buna müsait olmadığını söylediler.On dakika sonra tekrar geldiler ve diğer binanın üzerinden bizim daireye çekebileceklerini söylediler ama ben uygun bulmadım o güzergahı o yüzden reddettim.Ekip giderken kutu çeken ekibe haber vereceklerini söylediler ve gittiler.O gündür hem kutu çekilmedi hem de 2 haftadan fazladır da destek kaydı oluşturuyorum sizin kutu falan çekeceğiniz yok bari gelin diğer binanın dışından bizim binanın içinden geçecek şekilde kablo çekin diye ama hep aynı ekiplere önceliğinizi ilettik onlar gerekeni yapacaktır ama nedense gerekeni yapmak “çok zor”.Buradan da bir umut yazıyorum 3 gün içinde gigafiber bağlantım çekilmezse başka internet sağlayıcısına geçeceğim.Size “hizmet” alabilmek için geçtim ama bilin bakalım ne eksik.Abone No.:4422870
Merhabalar, sürecin hızlandırılması adına ekibimizle iletişime geçtik. Dönüş yapıldığı zaman konu hakkında sizi bilgilendireceğiz. Kısa süre içerisinde ekip arkadaşlarımız size ulaşacaktır.
Keşke bu sıkıntıları yaşatmadan çekseydiniz neyse yine de teşekkürler.