GigaFiber ile sorunsuz hizmet

https://www.speedtest.net/result/12417542163.png

Gigafiber almamın üzerinden ortalama bir hafta geçti gerçekten çok iyi ve sorunsuz bir hizmet alıyorum. TurkNet’in kendi altyapısı ile hizmet sağlamasının önemini gerçekten iliklerime kadar hissettim.

Olumsuz gördüğüm durumdan biri saha ekibinin genç arkadaşlardan oluşması gerçekten işine bağlı olan geldi mi sorun olmuyor ama profesyonel onlar diye her şeyi onlara bırakmayın. Fiber için geldiler mi yeri hallederler zaten demeyin siz kendiniz kablonun geçeceği yerleri modemin konumlandırmasını vesaire belirleyin. Ev içerisinde kaboyu duvara kanca ile sabitliyorlar fakat en sağlıklısı kablo kanalı kullanmak TurkNet getirmediğinden dolayı ekip gelmeden önce siz alın ve kabloyu kablo kanalı içine koymalarını rica edin.

Ben ilk geldiklerinde konumlandırma konusunda bir yer bulamadıklarından ötürü gönderip kabloların geçeceği yeri vesaire hazırlayıp çiçek gibi iş yapmalarını sağlamıştım. Olmayanların bir an önce Fiber’e erişmesi umuduyla…

1 Beğeni

@EFG & @Baran Kadıköy Acıbadem Şamfıstığı Sok.'da bir GigaFiber dönüşümü söz konusu mu? Kablonet kullanan arkadaşlarım geçiş yapmak istiyorlar ilerleyen dönemde böyle bir fırsat varsa.

1 Beğeni

İyi günlerde kullanma dileğiyle TurkNet gigafiber ailesine hoşgeldiniz :heart_eyes:

3 Beğeni

İlk önce saha dolabının bina üzerinde olmasına izin vermeyen yahu Turk Telekom var zaten ne gerek var diye sıkıntı çıkaran bina üzerine kablo monte edilmesine izin vermeyen bina sakinlerinin çocuklar bizden önce Fiber’i çektirdi evlerine haha :smiley:

@yusufbayramtr Kadıköy’de Rasimpaşa’da varız.