GigaFiber için kaç kişinin başvuru yapması lazım?

Bütün mahalleye yaptırmam mı lazım yoksa bir sokak yeterli mi?

https://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
Bu bağlantı üzerinden ne kadar fazla kişi talep oluşturursa şansınız o kadar yükselecektir.

Bildiğim kadarıyla öncelikli olarak TurkNet’in kendi omurgası olan illerden başlayacaklar. Yavaş yavaş diğer illere de gideceklerdi. Gigafiber şu an daha bebeklik aşamasında ilk etapta bütün şehirlere birden gelmesini beklememek gerek.

Ben oturduğum binadan 3 kişiye yaptırabildim. Gelirler mi bilmiyorum. Oturduğum sokağın sonundaki evde TT nin fiberi var ancak diğer binalarda benim oturduğum da dahil vdsl. Umarım gelirlerde 1000mbps hız alırız.

Bu arada bir şey sormak istiyorum bu gigafiber istiyorum kısmından başvuru yapanların illa TurkNet kullanması gerekiyor mu ya da gigafiber gelince TurkNet kullanmak zorunda mı oluyor?

2 Beğeni

Selamlar @mert5334, aslında bunun alt ya da üst sınırı yok. Talepler elbette çok önemli. Bunun yanı sıra ekipler birçok kritere bağlı olarak dönüşümleri gerçekleştiriyor. En kısa sürede GigaFiber hizmetini deneyimlemeniz dileğiyle :raised_hand:

1 Beğeni

Hayır başvuru yaparken TurkNet kullanıyor olma şartı bulunmuyor. Bildiğim kadarıyla gelirse de TurkNet kullanmak zorunda olmayacaksınız. Bu süre zarfında fikrinizi değiştirmeniz gayet normal.

2 Beğeni