GigaFiber Hizmetinde Mutlu Son ve Aldığım Hız

Merhaba,

Açıkçası TurkNet’e bundan 4-5 yıl önce daha gigafiber hizmeti yok iken bizim bölgemizde vae altyapısı da yoktu ve normal vdsl’e geçmiştim. TurkNet’ten çok memnun değildim ve TurkNet’i terk ettim. Ama gerçekten o tarihlerden bu zamana kadar TurkNet kendini baya baya geliştirmiş. Aldığım hızı aşağıda paylaştım görsel olarak. Geçtiğimiz günlerde de bazı sorunlar yaşadım, doğrudur, ancak hızlı bir şekilde çözülde ve çok fazla ilgilendiler. Açıkçası bu kadar beklemiyordum. Buradan bu yazıyı okuyan herkese duyurmak isterim ki; arkadaşlar internette en ufak bir sorun yok ve çok iyidir. Yani TurkNet’e güvenilirsiniz GigaFiber konusunda. Ha, ben bu yazıyı neden yazıyorum, neden bedava reklam yapıyorum, para falan almıyorum ama çok uygun fiyata çok iyi internet alıyorum ve bu cümleleri yazmazsam vicdansızlık olur diye düşündüm. Sonuçta güncel kur ile 9 dolar’a 1 Gbit internet kullanıyorum. Bu, hem ülkemi dünya standartlarında üst sıraya çıkartacaktır hem de Türk Telekom gibi bir firmaya 8Mbit Upload’a ayda 160 lira vermeye bizi muhtaç etmeyeceklerdir.

Kısacası elimden geldiği kadarıyla, iş-okul-özel ortamların tamamında TurkNet’ten aldığım hizmetin reklamını yapıyorum çünkü bunu hak ediyorsunuz. Tüm ekibe ayrı ayrı teşekkür ederim. Elleriniz dert görmesin :slight_smile:

7 Beğeni

internet hızın iyiymiş bende gigafiber abonesiyim benim hizim 750mbps dowland 800mbps arasinda degisiyor benim hizida 930mbps dowland olarak güncelleme yapsalar keşke ancak yapmiyorlar

Ahh keşke böyle dertlerim olsa benimde😅

Maşallah keyifli ve sorunsuz kullanımlar dilerim :innocent:

Merhaba @tespitadam, ekrana iki saniye bakınca gözlerinizin pası siliniyor :heart_eyes:

O kadar çok sevindim ki size anlatamam :hugs: Konu içerisinde paylaşmış olduğunuz samimi cümleleriniz için size çok teşekkür ederiz. İyi ki varsınız :pray:

Unutmadan söyleyeyim; Kemerinizi mutlaka bağlayın :rocket:

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın lokasyon neresi acaba?

Tam yayıncı interneti helal olsun

arkadaşım hayırlı olsun hızın çok iyi bende gigafiber abonesiyim benim hız 595mbps

Test yaptığınız sunucu sorunlu change servera basıp türknetin kendi sunucusunu seçin hatta daha iyisi https://www.nperf.com/ dan yapın.

yorumlarınız için teşekkürler. lokasyon bakırköy.

Aşağıdaki referans kodu ile TurkNet abonesi olursanız hem siz hem ben 1 ay ücretsiz internet hakkı kazanacağız. Teşekkürler.
BDT74PC79RVD

cgnat tayken 800mbps 850 mbps hız alıyordum statik ip alınca dowland hızım 595mbps düştü TurkNet Online İşlem Merkezi müşteri hizmetlerine ilettim sorun yok deyip şikayet kaydını kapattı

Arkadaş gerçekten şanslısın, İstanbul da ikamet ediyorum, ben kaç defa ilettim ama Gigafiberin G si yok hala maalesef ben 9 $ dan fazla veriyorum ama 50Mbit download ve bu zamanda hala 7Mbit upload hızında sürünüyorum, sağolasın TurkNet!

Speed test de change server butonuna tıklayarak, örneğin almanya frankfurt veya hollanda veya usa tarafındaki test sunucularını seçerek hız testi paylaşırmısınız.

Sanki aynı hızı türk telekom 5 dolara veriyor da sen hayrına turknette kalıyorsun :smiley: komikti

@frhatyldrm ben Türk Telekomdan bahsetmiyorum dikkat ettiyseniz TurkNet’in Gigafiber altyapısını bekliyorum, nerden ne çıkartıyorsunuz anlamıyorum. 2018 de Türk Telekom dan kaçıp TurkNet’e abone olanlardanım.