Gigafiber hızım normal mi

Wifi hız testi (tam modem dibinden)
Modem Airties 4960r (wifi6)
Telefon xiaomi mi 10t (wifi6 2gigabit max hız)


Akşamları ani ping çıkışları oluyor, cat7 kablo siparişi verdik bir de öyle test edeceğiz. Arıza kaydına bakmaya gelen arkadaş “buranın altyapısı iyi değil diyor”!?? Dün de arandım “altyapınız vdsl sizi fiber kabloya geçircez” dediler şaşırdım ne oluyor diye, bakmaya geldiler “hayır hattınız zaten fiber” diyip döndüler.

Selamlar @Yunusylmz, 2.4ghz kanalından bağlanıyorsanız değerler normal. 5ghz’de ise daha yüksek olmalı.

Yok 5ghz bandındayım. 2.4ü tv ve laptoplarda kullanıyorum.

upload hızında bir sıkıntı yok ama download çok düşük.
pppoe ayarlarından mtu değerini 1492 yapın.
wifi kanalını değiştirin. modemi resetleyin.

1 Beğeni

Onların hiçbirini bilmiyorum, modemde bugün los ışığı kırmızıya döndü internet komple gitti zaten. Modem de yeni bi modem hiçbir yerde nasıl ayar çekilir açıklaması videosu yok

@ModeratriX + @tnetwork

wifi ile yapdığı için normal çok bişey beklemeyin

Upload hızını telefona cat7 takıp ölçmedik dimi

Merhabalar,
Modeminiz son sürüme güncelleyin, ardından kablosuz ayarları bölümüne gelip MproMesh özelliğini aktif edin, sonrasında 2.4 GHz ve 5GHz frekansınızı aynı ağ adı vererek birleştirin, kablosuz ayarları kısmından kanalları en boş kanallar olarak ayarlayın hızın yükseldiğini göreceksiniz.

5 tv ve laptop için daha iyi değil mi? Hız konusunda benim kadar dertli kimse yoktur fiberden önce hızım düşük olduğu için internet sekmesi açılmıyordu türk telekom kaynaklı diyorlardı 3-4 gün hiç internetimin olmadığı bile oldu fibere geçince bu tarz sorunlar yaşamayacaksınız dendi yaşamadığım ay yok eskiden ayda 1 oluyordu şimdi 2-3 haftada bir internetsizim kaç güne duzeltebilirlerse artık


İnternet hızım o kadar muhteşem ki fast internete bağlı olduğumu algılayamıyor o derece muhteşem fevkalade bir hız

1 Beğeni

Selamlar @TRamola, kopma sorunu yaşadığınız tespit edilmiş. Arka planda birkaç güncelleme yapıldığını görüyorum. Sorun devam ediyor mu?

Bu tam olarak ne işe yarıyor? Daha önceki sürümde bu açık iken kablosuz ağda sorun yaşıyorduk? Şimdi tam tersini yapmamızı söylemişsiniz?