Gigafiber harita

@EFG Merhaba Enes Furkan Bey.

Gigafiber takibi için websitenizde bir harita paylaşımı olacak mı ?
Hanbi bölgelerde çalışma var , vs vs için?

Kendi adıma soruyorum İstanbul , Eyüpsultan ilçesi , Esentepe mh. Gökdeniz sokak da Telekom a ait fiberler evlere bağlı dairelere kadar çıkıyor.

Bu verdiğim adresde herhangi bir gigafiber çalışması veya talebi var mıdır?

teşekkürler.

enes yanlız efe değil

Yanlış yazmışım kusura bakmayın

iPhone’umdan gönderildi

Harita mı olur yoksa adres sorgu sistemine mi eklenir yada mevcut aboneler için bildirim veya sorgu sistemi şeklinde mi olur bilmiyorum ama bununla ilgili bir çalışmayı yakın Zaman içinde duyuracak TurkNet

Merhaba @Cihanacar, bu konu ile ilgili arka tarafta çalışan ekiplerimiz var. Sizlere GigaFiber hizmetimizin nerelerde olduğunu gösterebilecek bir sistem algoritması üzerinde çalışıyoruz. Konu hakkında gelişme olması durumunda tüm TurkNet kullanıcılarını bildilendireceğiz.

1 Beğeni

Bu konu hakkında herhangi bir gelişme oldu mu? Uzun süredir bu meseleyi takip ediyorum ne altyapı çalışması oldu ne farklı bir şey. Stadyumun oraya fiber döşendi hangi firma yaptı bilmiyorum ama düğmeciler caddesi denilen baştan başa giden o uzun caddeye kimse bakmıyor.

2 Beğeni

Merhabalar, GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet bağlantısı üzerinden aktif altyapı hakkında bilgi alabilir, aynı bağlantı üzerinden talep iletebilirsiniz. Aktivasyon süreçleri birçok izin, prosedür ve plana bağlı olduğundan ortalama süre vermemiz yanıltıcı olabilir :raised_hand:t2:

@alperenatici 2-3 ay önce kısa sürede diyordu ceo bey kısa sürede ne zaman nerede aktif olacak bir harita gibi birşey çıkacaktı neden halen ses seda yok.

artık söylemiyorlarda gelmez o

Donanımhaber de bir kaç üye emek edip günlerini harcadı kendi çabalarıyla harita oluştur türknetdestek siz kaldırın biz zaten yayınlayacağız dedi adama kaldırtılar sonra da yayınlamıcaz dediler… emekleri heba oldu adamın

1 Beğeni

Verilen sözleri tutmamaya başladı müşteri kaybeder böyle gittikce

2 Beğeni

Hocam nerede demişlerdi onu ? Link falan var mı ? Acaba harita yerine alt yapı sorgulama linkini mi getirdiler ?

valla ben bi kaç ay önce firma değiştirdim ik ya geçtim bu fiyat artışlarına katlanamam… gigafiber in de geleceği yok

Böle bir sorgulama gelirse güzel olur. Taşınırken buna göre hareket ederiz.