Gigafiber hakkında?

Merhabalar .Mevcut vdsl TurkNet müşterisiyim, binaya Gigafiber geldi . Altyapı sorgulamada görünüyor ama online işlemler paket yükseltmede görünmüyor . Gigafiber için tekrar başvuru yapıp vdsl i iptal mi etmem lazım sonra ?

1 Beğeni

destek talebi aç halledilir

1 Beğeni

bir de merak ettim hangi il ilçede yaşıyorsunuz

paket değişikliği için destek kaydı oluşturun yardımcı olacaklardır.

1 Beğeni

İzmir Bornova Yeşilova

1 Beğeni

Gigafiber e geçerken bildiğim kadarıyla vdsl iptal edilip gigafiber hizmeti açılıyor. Taşıma işlemi olmuyor diye biliyorum.

Başka iss de olmadığı için iptal etmesine gerek yok , zaten Hali hazırda TurkNet VDSL hizmetini kullanıyor arkadaş, bildim kadarı ile online destek den paket değişikliği bölümünden kayit oluşturması yeterli, daha sonra aranıp randevu alınıp kurulum için geliyorlar bildim kadarı ile

Buradaki bu konuyla alakalı bir çok paylaşımdan bu çıkarımı yaptım. Vdsl vae üzerinden olduğu için telekom altyapısı ile bağlantı tamamen koparılıyor. Tüm hizmet TurkNet üzerinden oluyor. O yüzden iş taşıma olmuyor. Tamamen kapatılıp yeniden bir bağlantı tipi tahsis yapılıyor.

Merhabalar, Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? bağlantısı üzerinden kayıt oluşturursanız ekipler gereken bilgilendirme ve işlemi sağlar :innocent: