Gigafiber Geliyor

@berkanb, özel mesaj üzerinden bana il,ilçe,mahalle ve sokak bilginizi iletirseniz size net bir bilgi vermeye çalışabilirim.

Hocam İstanbul çekmeköy hala kapsamda yok dimi

Yokmuş Çekmeköy ben de geçen sormuştum :man_shrugging:

Ne yazık ki şu an bulunduğunuz bölge iş planımız arasında yer almıyor :frowning:

Göksel hocam sana gelirde bana gelmezse büyük çifte standart olur :grinning:şurda komşu sayılırız

Yok yok gelir elbet. ama 2000 metre fiber 35000 TL olmuş :flushed:

1 Beğeni

Bakırdan kat kat ucuz kalmış en azından :man_shrugging:t2:

Aynen öyle. Ama TurkNet bakır için hiç yatırım yapmıyordu

Geleceğe yönelik hareket diyebilir miyiz? :grinning:

Öyle olsun bakalım. Bence farklı sebeplerle ama neyse :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Merhaba, bende cumhuriyet mahallesinde(cumhuriyet mahallesi Küçükçekmece İstanbul ) oturuyorum. Gigafiberle ilgili bilgiyi banada söyleyebilir misiniz??
2021 yazdan beri merak ediyorum.

Merhaba @selim1, bana özel mesaj üzerinden sokak bilginizi de ileterek yazarsanız size konu hakkında net bir cevap vermeye çalışabilirim.

Özel mesajı bulamadım

Ben size şimdi özel mesaj atıyorum. Bildirim kısmına düşecektir. Oradan iletişimimize devam ederiz.

Kablonun bugün sarmalı çözülüp bina giriş katına bırakıldı daha sonra kutu takıcaz demişler yöneticiye bu daha sonra bu 1-2 günmü yoksa bidahaki aymı hocam @EFG

Fatih ilçesi gigafiber ne zaman süreç başlar acaba ? Kaymakamlığa çok yakın büyük site burası