Gigafiber e geçiş

Kolay gelsin ben normalde 100 mbit fiber kullanıyorum altyapıya 1000 mbps geldi ve sorgulama yaptığımda gözüküyor destek kaydı açtım acaba kaç güne gelip kurulum yaparlar yardım ederseniz sevinirim abone no 2611830 @EFG @ModeratriX

1 Beğeni

Öncelikle adınıza sevindim şimdiden hayırlı olsun destek kaydı açtınız ise kayıt numarasını özelden @EFG ye iletir iseniz size bu konuda bilgi verecektir.

2 Beğeni

Merhaba @Mustafa_K, arkadaşlarıma durumunuzu iletmiştim. Sizinle iletişime geçip bilgi vermek için aramışız ancak ulaşamamışız. Tüm iş takibinizi yaparak size yardımcı olmaya çalışacağız. Bir gelişme olursa ben de buradan size bilgi vereceğim.

Ula bi bize gelmedi habu gigafiber.

Hayırlı olsun bu arada hocam.

Sağolun Hocam İnşallah Sizede nasip olur bu interneti kullanmak

2 Beğeni

benim telefonum bozuk bazen aramıyor bazen arıyor arkadaşlarım hep aynısını diyor senin telefonuna ulaşamıyoruz diye kusura bakmayın şunu bilmenizi isterim telefonuma ulaşamamazsanız bile ben her zaman müsaitim evime gelebilirsiniz

Gigafibere ayrı bir ücret mi ödeniyor?

hayır ödenmiyor kablo çekmesi ve modem bedava ama aboneliğini iptal ettirirsen modemi geri iade etmek zorundasın

Bu bilgiyi sistem üzerinde açık olan kaydınızın içerisine yazarsanız arkadaşlarım ona göre aksiyon alır ve sizi kaydınız içerisinden ekstra bilgilendirirler.

Anlayışınız için ben size teşekkür ederim. Yardımcı olabileceğim her an bana buradan ulaşabilirsiniz.

@EFG gigafiber ne zaman aktif olcak

https://forum.turk.net/t/apartmanimiza-gigafiber-kutusu-takildi-ve-aktif-olmasini-rica-ediyorum/22528

Ne zaman aktif olcak kutu gigafiber

hayırlı olsun güle güle kullanın