Gigafiber Düşük Hız Sorunu Devam Ediyor



Sürekli böyle değil 300-600-800 gibi download hızlarını da görüyorum ama müthiş bir dalgalanma söz konusu. Daha önce başlık açmıştım upload hızı şu an maksimize oldu ama downloadda böyle bir sorun var.

Yeni CAT8 kablo da aldım. Modem router resetlendi. Teknik servis geldi her şeyi kontrol etti yeni yazılım attı modeme. Sorun bizden değil dendi ve destek talebi kapatıldı. Ama sorun devam ediyor. Ne yapacağım ben? Mutsuzum.

Hizmetinizi iptal ettiğinizi söylemiştiniz, halen aktif anladığım kadarıyla. Hizmet aldığınız il ilçe mahalle nedir hocam?

işin tuhaf yanı upload’da bir sıkıntı gözükmüyor sadece download’da var. çok tuhaf

Evet iptal ettirmiştim fakat sonrasında talebi geri çektim ethernet kablom gelince tekrar değerlendiririm diye. Fakat bir şey değişmedi.

5G üzerinden bağlandığım Mi Box’ta BluTv YouTube vs de donma yaşıyorum bu arada. Telefon üzerinden de aynı odada sayfaların yüklenmemesi gibi durumlar oluşabiliyor.

İstanbul/Zeytinburnu/Sümer

Evet. Bilgisayarı ethernetten çektiğimde 7-8 mbps’e düşüyor hız. Sanırım TV ve telefonun aldığı hız da bu.

Selamlar @emreg, forum profilinize tanımlı müşteri numarası olmadığından hizmetinize erişemedim. Müşteri numaranızı ekledikten sonra bilgi verirseniz yardımcı olmak isterim :raised_hand:

1 Beğeni

Bahçelievler / Soğanlı Mahallesi, Gecenlerde düşüşler olmustu 1 2 gün süreli, hemen çözdüler belkide anlık sorunlardı, çünkü 9 aydır hiç sorun olmamıştı. şuan cok stabil harika herşey teşekkürler

1 Beğeni

Bu konu 2 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.