Gigafiber dairelere kablo çekimi hakkında

Merhabalar, iyi forumlar herkese. Yaklaşık 1 ay önce mahallemizdeki Gigafiber çalışmaları tamamlandı. 2 hafta önce de aktivasyon sağlandı ve şuan altyapı sorguladığımda gigafiber gözüküyor. Gelen ekipler bina girişindeki kutudan dairelere kablo çekileceğini söyledi fakat bu konuda bir gelişme yok. Bu ay, başka bir internet sağlayıcı firmasındaki son ayımız ve geçiş yapmayı düşünüyoruz. Şuan başvuru yaparsak gelen ekipler daireye kablo çekebilir mi yoksa onlar da mı dairelere kablo çekecek başka bir ekibi bekleyecek?

Aktif göründükten sonra TurkNet e gigafiber hizmeti olarak başvurmanız gerekiyor. Başvurunuza istinaden gelirler. İstediğiniz daireye kabloyu çeker. Ont cihazı ve modemi takarlar. Eğer abonelik için başvurmadan , gelsinler her daireye de kabloyu çeksinler diye bekliyorsanız, kimse gelmez.

2 Beğeni

Beklemenize gerek yok 1000tlye kadar zaten cayma bedeli veriyor sorgulamada çıkıyorsa oradan hat sahibinin adını soyadını falan doldurun kullanıcı adı şifrenizi alın sonra şu an ki firmanın internetini iptal edin online işlemlerde 1 kaç gün sürebilir bağlantı çekilmesi ama sabredin ve :rocket: uçmaya başlayın…

1 Beğeni

Teşekkür ederim yanıtınız için. Cayma bedeli karşılama olayını pek anlayamadım. Bazı yerlerde indirim olarak faturanıza yansıtıyoruz gibi açıklamalar vardı. İşleyişi hakkında bilgi verebilir misiniz?

1 Beğeni

Çok teşekkürler hocam bilgilendirme için. Kutuyu bağlayan ekip bize bekleyin deyince biz de bekliyorduk. Bir yanlış anlaşılma olmuş o zaman.

1 Beğeni

Hiç bekleme bunu direk geçiş işlemlerine başla abone olunca takıyorlar fiberi… 12 ay boyunca ayda 83tl indirim uyguluyorlar 139.9tl aylık internetine bu kadar indirim uyguluyorlar… Adamlar sizin TurkNet müşterisi olduğunuzu sanmıştır

1 Beğeni

Selamlar @genius, foruma hoş geldiniz :raising_hand_man: Altyapı sorgulamada görüntülüyorsanız başvuru yapabilirsiniz. Devamında ekipler gereken adımları atacaktır. Diğer operatörlerden geçişlerde 1000 TL’ye kadar cayma bedelini faturanıza indirim olarak yansıtıyoruz :wave:

2 Beğeni

Teşekkürler hocam, başvurumuzu yaptık.:rocket:

2 Beğeni

En kısa sürede GigaFiber deneyiminizi forumda paylaşmanız dileğiyle, rica ederim :rocket: