GigaFiber Çekildi Ama Gelişme Yok!

Merhaba 5. Ayda gigafiber çekildi kablo ve kutular takıldı ama hiç bir gelişme yok kaç ay oldu. Müşteri Hizmetlerine sordugumda bir kaç ay içerisinde bağlanır belediye ile ilgili süreçler devame diyor diyordu. Sonra hiç bir sonuç alamadım.

İsmetpaşa Mah. Uçak Sokak No:19

Bayrampaşa

biz türk.net’in arafta kalmış yılgın müşterileriyiz reis ben saldım artık sende sal gitsin gelirse gelir gelmezse gelmez :smiley: ( 24 nisan kutu gelmişti banada )

1 Beğeni

:grinning::grinning: gelişmede yok

1 Beğeni

Sıkıntı istediğimiz kadar buluruz o yüzden arkadaşın dediği gibi sal herşey olacağına varacak sonuçta… Sizin kapının önünde o mübarek kutu bulunuyor. Sıralamaya kalkarsak Kapının önü>Sokağın ötesi>Mahallenin 1 kısmı>İlçenin 1 kısmı>İlin 1 kısmı ve son olarak Hiç 1 yer :smiley: Sorgulayayım dedim caddeleri sokakları falan 1 Allahın kulunda bağlanmış yer yok bekleyene kadar kriz geçirirsin benden söylemesi toplu aktivasyon yapacakları belli bu kişilerin…

Nerdeyse tüm bayrampaşaya çekilmiş kutulwr takılmış ama bağlantı yok :grinning: TurkNet zoru başarmış heryere bağlamış ah buda hızlı olsa ne mutlu olacağız :grinning::smiley:

2 Beğeni

Merhaba, zamanla gelir arkadaşın da dediği gibi ilk zamanlar bende merak ediyordum. Zamana bırakın Nisan ayından beri bekliyorduk şuan cevatpaşa mahallesi dış bağlantıları bitmek üzere.

Gop da çogu yere gelmiş arkadaş kullanıyor ayni şekilde Esenler Havaalanı Mah. Full çekilmiş hatlar aktif bakalım bekliyoruz 4 ay olacak bakalım.

1 Beğeni

Gop çoğu yerde var ama o şanslı bölgeden olamadık. Bekleyenlerdeniz umarım sizin orası daha da uzamaz.

1 Beğeni

Selamlar @ayci, sizi tekrar buralarda görmek güzel. Belediye izin süreçleriyle alakalı gecikme yaşandığı doğru. Ekiplerimiz izin ve prosedürleri tekrarlayarak çalışmalara devam edecek. Gereken hassasiyetin gösterildiğine emin olabilirsiniz :raising_hand_man:

1 Beğeni

Merhabalar selamlar; yeni bir sonuç ne zaman alınır bu kadar zor olmaması lazım herşey hazırken.

Merhaba, süreç hakkında net bir bilgi verilmiyor diye biliyorum çünkü süreç bizim bildiğimiz veya umduğumuz gibi gitmeyebiliyor fakat ekiplerin titizlikle çalıştığına ve çabaladığına emin olabiliriz.

3 Beğeni

Ortalama süre vermek yanıltıcı olabilir. Ekipler izin süreçleri sonrasında atılması gereken adımları hızlıca atacaktır 🫲🏻

1 Beğeni

Merhaba Sefaköy İnönü mahallesi ekşi sokakta oturuyorum 4 ay önce kablolama ve kutu montajları yapıldı 2 ay sonra sokaktaki 60 bina aktif edildi sadece bizim bina aktif edilmedi 2 aydır neden sadece bizim binanın aktif edilmediğini öğrenmeye çalışıyorum ama bir sonuç yok demem o ki sizde yine hiçbiri aktif değil hepsi birden aktif edilir ya bizim gibi olsaydı sadece tek bina edilmeseydi şanslısınız bence işin garibi bilgide alamıyoruz neden sadece bizim bina pasif

Selamlar @Bedkas, oluşturduğunuz konu ve özel mesaj üzerinden size yardımcı olmaya çalışıyorum. Ekiplerle iletişime geçtiğimi ve onlardan bilgi beklediğimi belirtmiştim.

inşallah en kısa sürede gigafiber hizmetiniz aktif olur .

1 Beğeni

alperen bey sizlere çok teşekkür ederim sonunda giga aktif oldu sayenizde emekleriniz için çok teşekkür ederim iyiki varsınız

alperenatici olmasa TurkNet ’ in hali duman zaten ondan başka emek verip müşterinin derdini dinleyip ilgilenen yok.

1 Beğeni

Ağlarım :face_holding_back_tears:

3 Beğeni

2 arkadaş gelip sinyal kontolü yaptı mehmetçik sokakta bilginize :smiley:

1 Beğeni

hadi inşallah bekliyoruz