Merhaba 5. Ayda gigafiber çekildi kablo ve kutular takıldı ama hiç bir gelişme yok kaç ay oldu. Müşteri Hizmetlerine sordugumda bir kaç ay içerisinde bağlanır belediye ile ilgili süreçler devame diyor diyordu. Sonra hiç bir sonuç alamadım.
biz türk.net’in arafta kalmış yılgın müşterileriyiz reis ben saldım artık sende sal gitsin gelirse gelir gelmezse gelmez ( 24 nisan kutu gelmişti banada )
Sıkıntı istediğimiz kadar buluruz o yüzden arkadaşın dediği gibi sal herşey olacağına varacak sonuçta… Sizin kapının önünde o mübarek kutu bulunuyor. Sıralamaya kalkarsak Kapının önü>Sokağın ötesi>Mahallenin 1 kısmı>İlçenin 1 kısmı>İlin 1 kısmı ve son olarak Hiç 1 yer Sorgulayayım dedim caddeleri sokakları falan 1 Allahın kulunda bağlanmış yer yok bekleyene kadar kriz geçirirsin benden söylemesi toplu aktivasyon yapacakları belli bu kişilerin…
Merhaba, zamanla gelir arkadaşın da dediği gibi ilk zamanlar bende merak ediyordum. Zamana bırakın Nisan ayından beri bekliyorduk şuan cevatpaşa mahallesi dış bağlantıları bitmek üzere.
Selamlar @ayci, sizi tekrar buralarda görmek güzel. Belediye izin süreçleriyle alakalı gecikme yaşandığı doğru. Ekiplerimiz izin ve prosedürleri tekrarlayarak çalışmalara devam edecek. Gereken hassasiyetin gösterildiğine emin olabilirsiniz
Merhaba, süreç hakkında net bir bilgi verilmiyor diye biliyorum çünkü süreç bizim bildiğimiz veya umduğumuz gibi gitmeyebiliyor fakat ekiplerin titizlikle çalıştığına ve çabaladığına emin olabiliriz.
Merhaba Sefaköy İnönü mahallesi ekşi sokakta oturuyorum 4 ay önce kablolama ve kutu montajları yapıldı 2 ay sonra sokaktaki 60 bina aktif edildi sadece bizim bina aktif edilmedi 2 aydır neden sadece bizim binanın aktif edilmediğini öğrenmeye çalışıyorum ama bir sonuç yok demem o ki sizde yine hiçbiri aktif değil hepsi birden aktif edilir ya bizim gibi olsaydı sadece tek bina edilmeseydi şanslısınız bence işin garibi bilgide alamıyoruz neden sadece bizim bina pasif
Selamlar @Bedkas, oluşturduğunuz konu ve özel mesaj üzerinden size yardımcı olmaya çalışıyorum. Ekiplerle iletişime geçtiğimi ve onlardan bilgi beklediğimi belirtmiştim.