Gigafiber Bölgesindeki VDSL Kullanıcısına Modem Önerisi

Herkese Merhaba.

İstanbul Sultangazi bölgesinde ikamet eden bir arkadaşım var ve bu bölge çevresinde Gigafiber çalışmaları olduğunu biliyoruz. aktif olarak Türk Telekom firmasından VDSL internet hizmeti alıyor ve önümüzdeki günlerde TurkNet firmasına geçiş yapmayı düşüyor.

Arkadaşımın bir Modem ihtiyacı var, TurkNet VDSL müşterilerine ücretsiz sağlamadığı için kendisi satın alacak. Ayrıca ileriki dönemlerde mahallesine Gigafiber geldiğinde ekstra bir masrafa girip tekrar modem değiştirmek istemiyor. bu yüzden sizden hem VDSL hem de Gigafiber ile kullanabileceği uygun fiyatlı modeller önermenizi istiyoruz.

1 Beğeni

Çok modem yok tplink x73-dsl ile asus dsl-ax82u var başka daha varda aklımda değiller… Modem diyorsan uygun lafını dolaba kaldırman gerek. Uygun GigaFiber için modem yok. Wifi 6dan aşağısı kablosuz kullanmak istiyorsan bu 2 modelleriden 1 tanesini almalı… Kablolu dersen herhangi wifi 5 modem bakabilir. Şunu da belirteyim GigaFiber için airties diye router veriyorlar. Bundan dolayı da normal wifi 5 modem bakabilirsiniz. Keenetic mesela hepsiburadadan bakın uygun olanı alın.

Keenetic Hopper tercih edilebilir.